• Свеж
ПРЕДИВО 4 парчиња Држач За Дисплеј На Вентилаторот Држач За Десктоп Држач За Држач За Рачен Вентилатор За Држач За Вентилатор За Бамбус Заграда За Вентилатор Невес?
zoom_in

ПРЕДИВО 4 парчиња Држач За Дисплеј На Вентилаторот Држач За Десктоп Држач За Држач За Рачен Вентилатор За Држач За Вентилатор За

DEN 2.00

Стока
check Во продавницата

Држачи За вентилатори : држачот за прикажување на вентилаторот спортски со елегантен и ретро изглед, одговара за секој практичен вентилатор и декорација на домот Традиционален Држач За Вентилатори : држачот за тркалезни вентилатори во гроздобер стил е дизајн во Кинески стил, што е многу привлечно. Може да биде како добар декор на масата. Држач за Вентилатори во кинески Стил : нашиот држач за држачи за вентилатори од бамбус е вентилатор што прикажува бамбус, усвојување на врвен и издржлив бамбус материјал. Штанд за Прикажување на вентилаторот : практичниот штанд за вентилатори е погоден за многу прилики, како што се забава, свадба, изложба,. Јапонски Држач За Вентилатори : ● нашиот држач за вентилатор е лесен за употреба, лесен, лесен за носење. Едноставниот и класичен Кинески стил го прави овој држач за вентилатори поуникатен. Мазни површини, без бруси, не е лесно да ги повредите рацете. Применливо за украсување на домот, танцување, изведба, свадбена веселба,. Список на пакети 4 карактеристики на држачот за рачни вентилатори-Материјал : вентилатори за бамбус прикажуваат заграда-Големина : 24, 00Х20, 00Х5, 00см/9, 43Х7, 86Х1 држач за рамка за слика. - Боја : држач За Вентилатор Од Црн бамбус-Нашиот држач за вентилатор е лесен за употреба, лесен, лесен за носење. Едноставен и класичен Кинески стил го прави овој држач за вентилатори поуникатен држач за кинески преклопен вентилатор. - Држачот за прикажување на вентилаторот спортски со елегантен и ретро изглед, одговара за секој практичен вентилатор и кинески штанд за украсување на домот. - Држачот на екранот на вентилаторот не само што може да биде како практичен држач за вентилатори, туку и држач за обожаватели на свадбени раце за украсување на домот.

Поврзани производи..