• Свеж
ДКАРДУ 2 парчиња За Вентилатор За Ладење На Малина Пи 4,Вентилатор за Ладење 30х30х7мм ДЦ 5В Вентилатор ЗА Ладење На ПРОЦЕСОРОТ Без Четки Со шрафцигер за комплет За Зав?
zoom_in

ДКАРДУ 2 парчиња За Вентилатор За Ладење На Малина Пи 4,Вентилатор за Ладење 30х30х7мм ДЦ 5В Вентилатор ЗА Ладење На ПРОЦЕСОРОТ Без Четки Со

DEN 126.24

Стока
check Во продавницата

®Добри перформанси : вентилаторот ЗА ладење DC 5 V работи непречено и тивко и е добар за дисипација на топлина за Малина Пи Тоа може да се соберат лесно со завртки. ● Радијатор● : со радијатор, а на задниот дел од радијаторот има термичка лента. ●Функција● : Ефикасен пад на температурата на Вашиот Пи со користење на нашиот вентилатор. ①Апликации : Се Користи За МАЛИНА Пи 4, Пи 3, Пи 2, Пи Модел Б+ И Ретрофлаг НЕСПИ СЛУЧАЈ плус. ●Состојба На артиклот : модулот е 100% изработен од оригинални електронски компоненти, а производот е сосема нов производ, можете да го купите со доверба. Опис на производот описи : се користи за употреба За Малина Пи 4,Пи 3, Пи 2, Пи Модел Б+.Вентилаторот ЗА ладење DC 5 V работи непречено и тивко и е добар за дисипација на топлина за Малина Пи. Тоа може да се соберат лесно со завртки.Алуминиумските ладилници имаат топлинска спроводлива леплива лента на грбот.Тип на лежиште : Ракави (L x W x H) : 3 x 3 x 0,7 cm Connector : 2 pin Rated Напон : DC 3,0-5 VCurrent : 0,1 Appeed : 6000 RPM € 10% Проток на Воздух : 5m3/h Noise Ниво : 18dba x 10% Должина На Жица : 60 mm Color : Black Package Вклучува : 2 x Pi 4 fan1 x Комплет За Ладилник(16)4 X Завртка4 X навртка1 x Шрафцигер.

Поврзани производи..