• Свеж
Walfront 100pcs/Поставете електрични тркала за тампонирање на полиња за мелење Поставете комплет за додатоци за ротирање на алатки за DIY за домаќинства, тркало за полирањ?
zoom_in

Walfront 100pcs/Поставете електрични тркала за тампонирање на полиња за мелење Поставете комплет за додатоци за ротирање на алатки

DEN 149.76

Стока
check Во продавницата

Богати и разновидни стилови : Одличен комплет погоден за разни апликации, богатите и разновидни стилови целосно ги задоволуваат вашите различни потреби Лесна кутија за складирање : Алатката за пескарење користи кутија за складирање на лесна категорија, која е лесна за носење и вадење, добро организирана и лесна за употреба. Применливи материјали : Погоден за површина од стакло, дрво, челик, керамика, порцелан, пластика, накит и други материјали. Примена : Широко се користи за разни DIY за домаќинство или занаетчиска работа, како што се сечење, мелење, полирање, гравура, дупчење и чистење. Не'рѓосувачки челик+силикон карбид+легура : алатки за пескарење се изработени од не'рѓосувачки челик, силиконски карбид и легура, лесен за носење и лесен за замена. Богати и разновидни стилови : Одличен комплет погоден за разни апликации, богатите и разновидни стилови целосно ги задоволуваат вашите различни потреби. Лесна кутија за складирање : Алатката за пескарење користи кутија за складирање на лесна категорија, која е лесна за носење и вадење, добро организирана и лесна за употреба. Применливи материјали : Погоден за површина од стакло, дрво, челик, керамика, порцелан, пластика, накит и други материјали. Примена : Широко се користи за разни DIY за домаќинство или занаетчиска работа, како што се сечење, мелење, полирање, гравура, дупчење и чистење. Не'рѓосувачки челик+силикон карбид+легура : алатки за пескарење се изработени од не'рѓосувачки челик, силиконски карбид и легура, лесен за носење и лесен за замена. Спецификација : Тип на ставка : Додатоци за полирање за мелење Поставете материјал : не'рѓосувачки челик, силиконски карбид, легура од дрвена кутија Материјал : Тополарно дрво Сите дијаметар на Шанк : 1/8in Дијаметар на главата на четката : приближно.

Item Type:
Grinding Polishing Accessories Set
Material:
Stainless Steel, Silicon Carbide, Alloy
Wooden Box Material:
Poplar Wood
All Shank Diameter:
1/8in
Brush Head Diameter:
Approx. 22mm / 0.87in, 16mm / 0.63in, 5mm / 0.20in
Grinding Block Size:
Approx. 2 x 1 x 1cm / 0.8 x 0.4 x 0.4in
Sandpaper Outer Diameter:
Approx. 22mm / 0.87in
Resin Cutting Disc Outer Diameter:
Approx. 24mm / 9.45in
Double Net Cutting Disc Outer Diameter:
Approx. 33mm / 13.00in
Package List:
8 x Engraving Milling Cutter :
7 x Grinding Wheel Head:
3 x Steel Wire Brush:
3 x Hair Brush:
2 x Sandpaper Ring Connection Handle:
1 x Cutting Piece Connection Handle:
1 x Wool Piece Connection Handle:
2 x Ceramic Grinding Head:
25 x Resin Cutting Sheet :
20 x Sandpaper Sheet:
10 x Wool Piece :
5 x Double Mesh Cutting Sheet:
1 x Grinding Stone:
1 x Grinding Paste:
10 x Sandpaper Ring:
1 x Wooden Box:
Note:
Pay attention to safety protection when using.Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.:

Поврзани производи..