• Свеж
BNNP на отворено/затворено ѓубре може да може да се сортираат отпадоци од отворено, може да може креативно врвно цвеќе дизајн со голем капацитет, комерцијални отпадо?
zoom_in

BNNP на отворено/затворено ѓубре може да може да се сортираат отпадоци од отворено, може да може креативно врвно цвеќе дизајн со голем капацитет,

DEN 1.33

Стока
check Во продавницата

Употреба на отворено/затворено Произведен со челик од комерцијално одделение со финиш во прав, овој контејнер за отпад се одвива добро и во услови на отворено и во затворено. Оваа конзерва за отпадоци за сортирање на отворено е погоден за затворени јавни места или деловни активности и може да се смести во канцелариски згради, станови, продавници, супермаркети или хотели за да се направи околината на околината посвежи и почиста. Дизајн на цветни кутии со највисоко ниво, може да засади цвеќиња и растенија, зелена околина, лесна за чистење и еколошки, погодни за употреба на отворено. Product is available in galvanized steel and wood and measures 80 x 40 x 90 cm / 31. Widely applicable, outdoor trash cans for outdoor patios, meeting spaces, cafes, leisure and Пикник области, корпоративни и универзитетски кампуси, туристички атракции и други места со висок сообраќај на отворено и затворено. Отворено/затворено употреба. Произведен со челик од комерцијално одделение со финиш во прав, овој контејнер за отпад се одвива добро и во услови на отворено и во затворен простор. Ова е во услови на отворено и во затворен простор. Ова е во услови на отворено и во затворен простор. Ова е во услови на отворено и во затворен простор. Ова е во услови на отворено и во затворен простор. Ова е во услови на отворено. outdoor sorting trash can is suitable for indoor public places or businesses, and can be placed in office buildings, apartments, shops, supermarkets or hotels to make the surrounding environment fresher and cleaner. Top-level flower box design, can plant flowers and plants, Зелена околина, лесна за чистење и еколошки, погоден за употреба на отворено. Производот е достапен во галванизиран челик и дрво и мери 80 x 40 x 90 cm / 31,4 "x 15,7" x 35.

Поврзани производи..