• Свеж
ПАТКАВ Занаети Дрвени Чаши За Јајца САМ Празно Недовршено Дрвено Јајце Држачи Држачи За Велигденски Чаши За Јајца Варено Држач ЗА ЈАЈЦА ЗА Самодоверба Детска Умет?
zoom_in

ПАТКАВ Занаети Дрвени Чаши За Јајца САМ Празно Недовршено Дрвено Јајце Држачи Држачи За Велигденски Чаши За Јајца Варено Држач

DEN 2.67

Стока
check Во продавницата

Дрвени НЕДОВРШЕНИ ДРВЕНИ ЧАШИ Дрвени Држачи За Чаши За Јајца Стојат САМОСТОЈНО Недовршени Дрвени Држачи за Јајца. НЕДОВРШЕНИ ДРВЕНИ ИСЕЧОЦИ Дрвени Чаши За Јајца Држач За Варени Јајца Велигденска Чаша ЗА Јајца НАПРАВИ САМ Недовршено Дрво Декор Детски Уметности И Занаети Велигденска Играчка. ВЕЛИГДЕНСКА ДЕКОРАЦИЈА Мини Чаши За Јајца Дрвени Чаши За Јајца Држачи За Велигденски Јајца ЗА Самостојно Сликање Велигденска Занаетчиска Декорација. ЧАШИ ЗА ПРИКАЖУВАЊЕ ЈАЈЦА Дрвени Држачи За Чаши За Јајца Недовршени Дрвени Штандови За Јајца За Деца Занает Велигденски Роденден Материјали За Забави За Туширање За Бебиња. НЕДОВРШЕНИ ДРВЕНИ ЈАЈЦА со помош на држач за јајца, децата можат да нацртаат некои слики на јајцата, попогодни и поефикасни. Функција Боја : Каки. Големина : 3х3х3, 5см. Материјал : Дрво.Пакет Вклучувајќи - 15 х Држачи За Јајца.

Поврзани производи..