• Свеж
2 ПАРЧИЊА За / рд Проектор За Осветлување На Вратата На Автомобилот Проекција На Добредојде На Вратата Пастабилно Лого На Лер Светло Без Дупки Сензор За Магнет Свет?
zoom_in

2 ПАРЧИЊА За / рд Проектор За Осветлување На Вратата На Автомобилот Проекција На Добредојде На Вратата Пастабилно Лого На Лер Светло Без Дупки

DEN 2.33

Стока
check Во продавницата

Совршен Дисплеј : светлата на вратите со Учтивост го прават вашиот автомобил поуметнички Осветлувањето е стабилно и континуирано, јасно и меко. Функцијата е толку светла што кога ќе се отвори вратата, светлото за добредојде се прикажува на земја и сопственикот има поголема почит кон таа марка на автомобили. Универзално за Сите Модели : можете да изберете различни знаци за вашиот автомобил. 100% сосема нова врата ласерски безжичен сензор светлина напојува со 3 ААА батерии (батерии не се вклучени). HD Проекција : Многу силна излезна светлина, посветла од типичните светла на духови на пазарот и многу мала потрошувачка на енергија. Декорација на осветлување на автомобилот, пријатно лесно визуелно искуство, подобрување на класата на автомобилот. Сензори за магнет : блескавите маркери и сигнални светла автоматски се прикажуваат на земја кога ќе ја отворите вратата и таа ќе се исклучи кога ќе ја затворите вратата. Во спротивно, тие имаат копче на нив што можете да го притиснете по желба за автоматско исклучување по 2 минути. Брза Инсталација : Без дупчење, Без жици, Без расклопување, Само залепете ја светилката на панелот на вратата и закачете го магнетот на дното на рамката. Уникатен Дизајн : станува помалку банално кога ќе ги отворите вратите. Може да се инсталира на левата и десната страна на вратата.

Поврзани производи..