• Свеж
SWEPET 15PCS M4 7 starвезда копче Femaleенски конец за прицврстување на копчињата за прицврстување на копчињата, комплет за асортиман на starвезда, црна пластична завртка за при?
zoom_in

SWEPET 15PCS M4 7 starвезда копче Femaleенски конец за прицврстување на копчињата за прицврстување на копчињата, комплет за асортиман

DEN 2.00

Стока
check Во продавницата

1, 【Предност на брендот】 - Придружете се на 5 милиони+ клиенти кои се напојуваат од нашиот водечки производ и услуга 2, 【Што добивате】 - Во овој комплет, ќе добиете Knob Knob Knob Knob Knob Female Chain Click Chainment Assastment, можете да изберете да сакате, овие различни големини можат да ги задоволат сите ваши различни потреби. 3, 【Различни M4 M6 M8 M10 Thread】 - Подготвивме три различни големини на starsвездите за вас, универзално фит и може да се користи за повеќето видови на машински алати, овој комплет дефинитивно може да ги задоволи сите ваши дневни потреби . 4, 【Специјален дизајн на обликот на starвездите】 - Ова копче е специјален дизајн на форма на starвезди, одлично за удобно зафат на рацете, согласност со ергономски дизајн и игра ефект што не се лизга без да ги гребе рачките. Висококвалитетна пластика за издржливост и долг животен век. 5, 【Широка апликација】 - Копче за прицврстување на конецот Црно пластично копче за рака на копчето Starвезда во форма на копче за машинска алатка. Копчиња за рака во форма на starвезда црна пластична завртка за прицврстување на рачката за механичка опрема, инструменти и апарати. 1, 【Предност на брендот】 - Придружете се на 5 милиони+ клиенти кои се напојуваат од нашиот водечки производ и услуга. 2, 【Што добивате】 - Во овој комплет, ќе добиете Knob Knob Knob Knob Knob Female Chain Click Chainment Assastment, можете да изберете да сакате, овие различни големини можат да ги задоволат сите ваши различни потреби. 3, 【Различни M4 M6 M8 M10 Thread】 - Подготвивме три различни големини на starsвездите за вас, универзално фит и може да се користи за повеќето видови на машински алати, овој комплет дефинитивно може да ги задоволи сите ваши дневни потреби . 4, 【Специјален дизајн на обликот на starвездите】 - Ова копче е специјален дизајн на форма на starвезди, одлично за удобно зафат на рацете, согласност со ергономски дизајн и игра ефект што не се лизга без да ги гребе рачките. Висококвалитетна пластика за издржливост и долг животен век. 5, 【Широка апликација】 - Копче за прицврстување на конецот Црно пластично копче за рака на копчето Starвезда во форма на копче за машинска алатка.

Head Diameter:
25mm(1); 30mm(1.18); 37mm(1.45)
Thread Diameter:
4mm(0.15); 6mm(0.24); 8mm(0.31); 10mm(0.39)
Material:
Metal and Plastic
Color:
Black
♥ Package included:
★ 15Pcs :
★ In Total 15Pcs:
▲ Warranty Guarantee:
✿ 24 Hours Customer Support:
Contact us freely about any product or order problems,we will reply with superb service.

Поврзани производи..