• Свеж
Војаџер ВОМ718 7 Лцд Бекап Во Боја Монитор За Набљудување На Возилото со Заден Поглед со 3 Влезови На Камерата, Видео за најмногу 3 Камери, Компатибилен СО NTSC/PAL, Компат?
zoom_in

Војаџер ВОМ718 7 Лцд Бекап Во Боја Монитор За Набљудување На Возилото со Заден Поглед со 3 Влезови На Камерата, Видео за најмногу 3 Камери,

DEN 368.00

Стока
check Во продавницата

Високи Перформанси Автомобилски Одделение 7 " Широк Поглед Боја лцд панел Енергетски ефикасно, бело ПРЕДВОДЕНО осветлување. Задно осветлени контроли. Три Камера (А/В) влезови. НТСЦ и пал видео сигнал компатибилен. Рачен (копче) или автоматски (активирање) избор на извор. Трепкач (импулсен DC) компатибилни влезови за активирање (AV2, AV3). АВТОМАТСКО вклучување (во мирување). Екран На Екранот (ОСД) ЗА извор НА АВ, прилагодување на сликата и ниво на јачина на звук. Режими на дневна / Ноќна осветленост. Неиспарлива меморија за поставки за прилагодување на сликата и јачината на звукот. Повеќе опции за монтирање (ЗАСИЛУВАЧИ компатибилни). Вклучен е отстранлив штитник за сонце. Вграден Аудио Звучник. Компатибилен Со Стандардните Камери На Војаџер (камерите се продаваат одделно). Високи Перформанси Автомобилски Одделение 7 " Широк Поглед Боја лцд панел. Енергетски ефикасно, бело ПРЕДВОДЕНО осветлување. Задно осветлени контроли. Три Камера (А/В) влезови. НТСЦ и пал видео сигнал компатибилен. Рачен (копче) или автоматски (активирање) избор на извор. Трепкач (импулсен DC) компатибилни влезови за активирање (AV2, AV3). АВТОМАТСКО вклучување (во мирување). Екран На Екранот (ОСД) ЗА извор НА АВ, прилагодување на сликата и ниво на јачина на звук. Режими на дневна / Ноќна осветленост. Неиспарлива меморија за поставки за прилагодување на сликата и јачината на звукот. Повеќе опции за монтирање (ЗАСИЛУВАЧИ компатибилни).

Поврзани производи..