• Свеж
10 ПАРЧИЊА 2мм Издржлива Дебелина 900мм Долг Автомобил Анти-лизгачки Снег Замрзнување Гума Комбе Гума Анти-Лизгачки Синџири Говедско Тетива Тркало Најлон Појас Дода?
zoom_in

10 ПАРЧИЊА 2мм Издржлива Дебелина 900мм Долг Автомобил Анти-лизгачки Снег Замрзнување Гума Комбе Гума Анти-Лизгачки Синџири

DEN 337.28

Стока
check Во продавницата

Овој производ може да се користи во гуми за снег лизгава кал лизгава и замрзнување ситуации Овој производ е лесен за употреба, може да се користи во секоја пригода со температурата. Употребата на специјални анти-лизгање површина груба површина, така што го зголемува триењето со патот, обично во снег и калливи услови на патот,. Автомобил анти-лизгачки синџир е дизајниран за автомобилска безбедност и дизајн на употреба на автомобилски безбедносни материјали. Особено во зима снег на патот, може ефикасно да се гарантира возење ниво Автомобил Анти-лизгачки синџир не е само сезонски производи,. Овој производ може да се користи во гуми за снег лизгава кал лизгава и замрзнување ситуации. Овој производ е лесен за употреба, може да се користи во секоја пригода со температурата. Употребата на специјални анти-лизгање површина груба површина, така што го зголемува триењето со патот, обично во снег и калливи услови на патот,. Автомобил анти-лизгачки синџир е дизајниран за автомобилска безбедност и дизајн на употреба на автомобилски безбедносни материјали. Особено во зима снег на патот, може ефикасно да се гарантира возење ниво Автомобил Анти-лизгачки синџир не е само сезонски производи,. 特徴:タイヤを保護してタイヤの滑りを防ぎ、車両の通常の運転の役割を確保します。特に冬の道路の雪では、車両の運転レベルを効果的に保証できます車の滑り止めチェーンは季節の製品だけではありません、それは冬だけでなく、雨や雪の天気が同じスキー、クロスカントリー、フィールド探索で役割を果たすことができます。山岳運転やその他の車両運転状況はかけがえのない役割を果たします。仕様:名前:車の滑り止めチェーン素材:ナイロンオレンジ色厚さ:2mm長さ:900mm範囲:175-295幅のタイヤサイズはチップ:設置後の雪や氷に直面するのではなく、滑り止めチェーンの前に十分に運転するのが最善です。トラブルの早期設置よりも滑り止めチェーンを設置するための一時的な駐車は、安全に役立たないためです。混雑した道路などの安全な場所に車両を設置および分解する場合は、必要な交通警告標識を設定する必要があります。パンクしたタイヤの場合はスキッドチェーンを取り付けないでください。滑り止めチェーンもサイズに制限があり、さまざまなホイールサイズとタイヤ幅で利用できます。ホイールサイズに合ったスキッドチェーンの選択に注意を払う必要があります。滑り止めチェーンを取り付けてください。440км/時以下で 、たたりいいいいアンチスキッドチェーンを使用せずに車両が道路に入る場合は、アンチスキッドチェーンを取り外してください。滑り止めチェーンは、トレーラーやトラクター用には設計されていません。パッケージの内容:10x車の滑り止めチェーン.

Поврзани производи..