• Свеж
Високо Запечатена Торба За Организатори Вреќи За Складирање Храна За Повеќекратна Употреба Чувајќи Го Свежиот Доказ И Отпорен На Истекување 3 Големини Сад За Пече?
zoom_in

Високо Запечатена Торба За Организатори Вреќи За Складирање Храна За Повеќекратна Употреба Чувајќи Го Свежиот Доказ И Отпорен

DEN 174.40

Стока
check Во продавницата

●Материјал за Одделение за храна● Нашите Кеси За ЈП се Направени Од,, Издржлив И Без Мирис Материјал За Храна ①Функционален Дисплеј 1.Свежо Складирање 2.Класифицирано Управување Со Складирање 3.Одржување На Свежи 4.Зачувување На Течна Храна 5.Протекување Доказ. ●Вистинската Големина Е Достапна Во Големи, Средни И Мали Димензии, Има Одлична Издржливост, Отпорност На Пункција И Гарантира Дека Можете Да Чувате Храна Подолго. ●ЛЕСЕН за УПОТРЕБА ставете Ја Храната Директно Во Вреќата, Притиснете Го Патентот На Вашата Храна Да Не Биде Изложена На Воздух, Светлина, Мирис и. ●Повеќенаменски● Храна За Складирање На Дехидрација, Вклучувајќи Житарки, Грав, Овес, Сушено Овошје, Бонбони, Зрна Кафе, Чај Итн. Високо Запечатена Торба За Организатори Вреќи За Складирање Храна За Повеќекратна Употреба Чувајќи Го Свежиот Доказ И Отпорен На Истекување 3 Големини Контејнери За Печење : Голем : 28смх27см; Среден : 20смх18см; Мал : 16смх14смбој : транспарентен материјал на производот : Големина НА ПЕ3 : голема торба за свежо чување 15 ПАРЧИЊА; средна торба за свежо чување 20 ПАРЧИЊА; мала 30 ПАРЧИЊА свежо чување Пакетот Содржи : 1x Кутија Торба За Свежо Чување.

Поврзани производи..