• Свеж
Дарзис Вентилатор Предизвикан Од Домашен Камин, 50 W/100 W Машина За Пушење Од Машината За Издувни Гасови Од Оџакот Шпорет На Полето За Издувни Гасови
zoom_in

Дарзис Вентилатор Предизвикан Од Домашен Камин, 50 W/100 W Машина За Пушење Од Машината За Издувни Гасови Од Оџакот Шпорет На Полето

DEN 1758.08

Стока
check Во продавницата

Имаш ли чад?Неизлечиви проблеми со извлекување?Не гледајте подалеку од навивачите на оџакот!Вентилатор со електрично извлекување, решавање на проблеми со чад, помош на оџаците за евакуација, печки за пица, печки на дрва Навивачите на оџакот се идеален избор во навивачите за екстракција на оџакот за решавање на проблемите со цртање и омилените љубители на оџакот на професионалци. Работниот напон на производот е 220 V (напон 110 V-120 V, ќе бидеме опремени со конвертор на напон), а вентилаторот за извлекување предизвикан од оџакот се користи со оставање на два краја на жицата за поврзување со изворот D ' feed. Вентилаторот на оџакот е наменет да се користи таму каде што температурите на гасовите со согорување не надминуваат 575 ° F за наизменично работење и 482 ° F за континуирано работење. Евакуаторот за чад е поставен на оџакот.Екстракторот за чад мора да биде повеќе од 6 метри од изворот на пожар, инаку индуцираниот вентилатор за извлекување ќе биде изгорен.Температурата на огништето не може да го изгори изолациониот слој на кабелот за напојување. Решавање на проблем со чаделектричниот вентилатор за извлекување помага да се евакуираат домаќинствата, печките за пица, шпоретот на дрва спецификација : Напон : 220v (110v-120v 110v напон, ќе бидеме опремени Со конвертор на напон)Моќност; 50w/100 WCut;9cm/16cm/21cm основен дијаметар боја : боја на слика тежина на производот : 2.1-вклучено е 2,5 кгпакување : 1 индуцирана фанфацијалност за извлекување : 1. Инсталирајте го вентилаторот за излез индуциран на излезот од огништето, додадете заедничка жица на практично место во просторијата и запалете го напојувањето ОД 220v.

Voltage:
220V (110V-120V 110V voltage, we will be equipped with a voltage converter)
Power; 50W/100W:
Cut;9cm/16cm/21cm base diameter:
Color:
image color
Product weight:
2.1-2.5kg
Packaging included:
1 induced draw fan
Facility:
1. Install the outlet fan induced on the outlet of the fireplace, add a common wire to a practical place in the room and light the 220V power supply.(Please cut the supply when installing or withdrawing the fan to avoid electric shock):
2. The domestic fireplace adopts an induced draw fan and the output temperature should not exceed 60 degrees.Otherwise, the induced draw fan will be damaged.Install the power cord at least 0.5 square copper wire:
3. The interface with the smoke evacuator must be fixed with waterproof insulating tape.:
4. The installation at the interface with the fireplace must be firm and the interface must be closely integrated into the fireplace to obtain the best effect.:
Maintenance elements:
1. Due to the wind and the sun, the wire is easy to age, please check and replace it regularly.:
2. Please regularly clean the oil and dust on the fan.:
3. Check regularly if the seal of the induced draw fan and the chimney is loose or tilted, if necessary, please treat it in time. :

Поврзани производи..