• Свеж
Луда Решетка За Цевки За Центрифуга За Продажба, Трислојна Решетка за Епрувета за Дизајн 30ммх21хол Пластична Лабораториска Опрема Голем Капацитет За Лабораторија ?
zoom_in

Луда Решетка За Цевки За Центрифуга За Продажба, Трислојна Решетка за Епрувета за Дизајн 30ммх21хол Пластична Лабораториска Опрема Голем Капацитет

DEN 1046.40

Стока
check Во продавницата

Лесно за складирање, решетката за епрувета има 3 одделни делови, кои треба да се соберат и да заземаат малку простор Издржлив, изработен од цврста пластика, лесен по тежина и многу издржлив во употреба. Капацитетот е голем, големината на решетката е околу 30х30мм и може да собере 21 епрувета. Издржлив, изработен од цврста пластика, лесен по тежина и многу издржлив во употреба. Лесен за расклопување и инсталирање, трислојниот дизајн е погоден за вметнување и отстранување на цевката и е лесен за носење. Издржлив, изработен од цврста пластика, лесен по тежина и многу издржлив во употреба. Капацитетот е голем, големината на решетката е околу 30х30мм и може да собере 21 епрувета. Лесно за складирање, решетката за епрувета има 3 одделни делови, кои треба да се соберат и да заземаат малку простор. Лесен за расклопување и инсталирање, трислојниот дизајн е погоден за вметнување и отстранување на цевката и е лесен за носење. Лесно за чистење, користејќи материјал ЗА СТОМАЧНИ МУСКУЛИ, може да се исчисти со вода, многу погодно за ваша употреба.Спецификација : Тип На Ставка : Ракматеријал За Цевки : Апсурд : Оптоварување Тест Тубегрид Големина : Прибл. 30х30мм / 1, 2х1, 2број на дупки : 21 Пакет Листа : 3 х Тест Цевка Решетката Одбор1 х Рачна Забелешка : 1. Ве молиме дозволете грешка од 1-2 см поради рачно мерење.

Item Type:
Tube Rack
Material:
ABS
Purpose:
Load test tube
Grid Size:
Approx. 30x30mm / 1.2x1.2in
Number of holes:
21
Package List:
3 x Test Tube Rack Board:
1 x Manual :
Note:
1. Please allow 1‑2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Поврзани производи..