• Свеж
Мејхун 2-Пакет Мини Фрижидер Термометар За Замрзнување, Хигрометар За Навлажнувач На Пури Електронски Хигрометар За Внатрешно Домаќинство Вграден Детектор ЗА Мер?
zoom_in

Мејхун 2-Пакет Мини Фрижидер Термометар За Замрзнување, Хигрометар За Навлажнувач На Пури Електронски Хигрометар За Внатрешно Домаќинство Вграден

DEN 1.67

Стока
check Во продавницата

⊙Термометарот хигрометар е изработен од висококвалитетна пластика,издржлива за употребаИзработен од висококвалитетен пластичен материјал,нетоксичен и без мирис, безбеден за употреба. ⊙Овој кружен внатрешен дигитален метар кој може да прикажува температура и влажност истовремено,многу лесен за употреба.Овој дигитален хигрометар е совршен за внатрешна употреба во домовите и може да се користи и за индустриски апликации и други прилики. ⊙Кружен дигитален термометар хигрометар може широко да се користи за мерење на температурата и влажноста во куќите, детската соба, канцелариите, работилниците, училиштата, пазарите,etc.It може да ви помогне ефикасно да ја проверите внатрешната температура и влажност. Large големиот ЛЦД-дисплеј со големи броеви го прави овој мини дигитален внатрешен кружен хигрометар навистина лесен за читање дури и на далечина.Мини големината е многу лесна за носење, пренослива е за вас. ⊙Тоа е одличен подарок за вашиот дом да ви обезбеди поквалитетна и поздрава животна средина. Нашиот кружен дигитален хигрометарски дисплеј може да ја измери внатрешната и надворешната влажност и температура, така што можете да ги прилагодите поставките за овлажнител и одвлажнувач според податоците за да ви овозможат удобно опкружување за живеење.

Поврзани производи..