• Свеж
Торба За Складирање На Стебленца Со Патент Со Целосен Круг-Безбедна Храна, Торба За Складирање Храна Без БПА За Зеленчук Од Стебленца Или Лиснат Зеленчук - Отпорна ?
zoom_in

Торба За Складирање На Стебленца Со Патент Со Целосен Круг-Безбедна Храна, Торба За Складирање Храна Без БПА За Зеленчук Од Стебленца Или Лиснат

DEN 127.84

Стока
check Во продавницата

ТОРБА ЗА ПРОИЗВОДИ ЗА ПОВЕЌЕКРАТНА УПОТРЕБА : Чувајте ги зеленчукот од дршката и лиснатиот зеленчук посвежи подолго време со нашата Торба за Складирање Храна Со Патент; торбата со овошје и зеленчук што може повторно да се затвори е безбедна за фрижидер и замрзнувач ОТПОРЕН НА ИСТЕКУВАЊЕ, чантата за патент за заштеда на храна е исто така отпорна на истекување. ЕЛИМИНИРАЈТЕ ГО ПЛАСТИЧНИОТ ОТПАД ЗА ЕДНОКРАТНА УПОТРЕБА : со користење на нашите кеси за складирање производи за повеќекратна употреба, придонесувате за намалување на пластиката за еднократна употреба да заврши на депонии и нашата околина. СТИЛ и ФУНКЦИЈА : Секоја транспарентна торба за производи за повеќекратна употреба е завршена со заптивка со патент со различна боја, а флексибилните кеси за овошје и зеленчук безбедни за храна се залагаат за лесно полнење, заземаат помалку простор во фрижидерот, а потоа може да се срамнат со земја за лесно складирање. ЛЕСЕН ДИЗАЈН ЗА НЕГА : нашите пластични кеси за храна без БПА може да се мијат рачно во топла вода со сапуница и препорачуваме да ги исушите вреќичките со патент внатре кон надвор. ЕТИКЕТИРАЊЕ БЕЗ ВРЕВА : компатибилно со маркери за суво бришење за етикетирање и бришење - не се потребни дополнителни налепници за етикета; целосно транспарентен за лесно гледање содржина. МАТЕРИЈАЛИ ПОГОДНИ ЗА ЗЕМЈАТА : Изработени од материјал ЕВА Од ФДА и испорачани со минимално, одржливо рециклирано пакување; Целосен Круг е сертифицирана компанија Б-Корп, пластична неутрална и неутрална јаглерод-брод. ТОРБА ЗА СКЛАДИРАЊЕ НА СТЕБЛЕНЦА ЗА ПОВЕЌЕКРАТНА УПОТРЕБА СО ПАТЕНТ : Кеси За Складирање Храна За Повеќекратна Употреба помагаат да се намали отпадот со одржување на вашата храна посвежа и се разноврсна, удобна и одржлива замена за пластични кеси за храна за еднократна употреба, наменети за депонија. Оваа торба за производи за повеќекратна употреба е совршен чувар на стебленца за моркови, целер или швајцарска блитва. Безбедна за храна и без БПА, флексибилната и издржлива торба за складирање производи има затворање Со Патент со тешка херметичка заптивка "заклучување", силни шевови и дизајн без истекување. Нашата торба за овошје и зеленчук за повеќекратна употреба има жолта заптивка за патент за лесна идентификација, а проѕирната торба за производи може да биде означена со маркер за суво бришење и да се избрише. Погоден за употреба во фрижидер и замрзнувач, торбата за патент за заштеда на храна се преклопува рамно за лесно складирање. Донесувајќи инспирација и забава во секојдневните housуали во домаќинството, веруваме дека neverетиката и ефикасноста никогаш не треба да се жртвуваат. Оваа торба за храна за повеќекратна употреба е направена од пева материјал без бпа, без хлор-алтернатива безбедна за храна на ПВЦ. Иако не е без пластика, дизајнот за повеќекратна употреба на пластичната кеса поттикнува повторна употреба, што ни помага да ја постигнеме нашата цел за промена на однесувањето.

Поврзани производи..