• Свеж
ХТЛТ Вино Решетката, Новина Ѕид Декорација Решетката, Лебдечки Полици Решетката Ѕид Полици Единица За Складирање Решетката Црна Железо И Дрвени За Спална Соба Дне?
zoom_in

ХТЛТ Вино Решетката, Новина Ѕид Декорација Решетката, Лебдечки Полици Решетката Ѕид Полици Единица За Складирање Решетката Црна Железо

DEN 1.33

Стока
check Во продавницата

Идеален за Коридорот,Кујната,Дневната Соба,Спалната Соба Полица за декорација и Складирање : Со Едноставен и Елегантен Изглед,Оваа Монтирана Ѕидна Полица Е Совршена за Прикажување Растенија во Саксии,Играчки,Рамки за Слики. Уникатна Форма, Внесете Топлина во Вашето Семејство. Два Начина За Користење : Може Да Се Закачи На Ѕидот или Да Се Стави на Масата. Време на испраќање : 1-2 Дена, Проценето Време На Пристигнување : 12-25 Дена, Ако Имате Какви било Прашања,Ве Молиме Контактирајте Не Веднаш,Веднаш Ќе Ги Решиме Сите Прашања Во Врска Со Производот, Благодарам!. Идеален за Коридорот,Кујната,Дневната Соба,Спалната Соба. Полица за декорација и Складирање : Со Едноставен и Елегантен Изглед,Оваа Монтирана Ѕидна Полица Е Совршена за Прикажување Растенија во Саксии,Играчки,Рамки за Слики. Уникатна Форма, Внесете Топлина во Вашето Семејство. Два Начина За Користење : Може Да Се Закачи На Ѕидот или Да Се Стави на Масата. Време на испраќање : 1-2 Дена, Проценето Време На Пристигнување : 12-25 Дена, Ако Имате Какви било Прашања,Ве Молиме Контактирајте Не Веднаш,Веднаш Ќе Ги Решиме Сите Прашања Во Врска Со Производот, Благодарам!. Добредојдовте Во Мојата Продавница, Можете Да Изберете Различни Стилови На Полици, Исто Така Можете Да Пребарувате за " Llt " на , Повеќе Предмети За Животниот Стил За Да Изберете од!● Спецификација : + Материјал : Дрвена Табла И Железни Загради + Големина : 35€19.

▶ Material:
Wooden Board and Iron Brackets
▶ Size:
35×19.8×12 cm
♥ Features:
▶ Can Be Hung on the Wall:
▶ Better Keep the Desktop Clean and Tidy:
▶ Unique Shape Design,Cute and Beautiful:
▶ Save Space:
▶ Light Weight:
Note:
▶ the Products Are Hand-Made, There Will Be Solder Joints and Small Flaws at the Link, Not a Product Problem.:
This Package Contains:
▶ 1 × Shelf:
▶ 1 × Mounting Nail:
Easily Store and Decorate Your Home for a Chic Experience :

Поврзани производи..