• Свеж
Xbeauty Nugget Ice Maker-Nugget Производител на мраз countertop до 35 bs мраз на ден со само-чистење, не'рѓосувачки челик, отстранлив мраз корпа и лажичка за дома/кујна/канцеларија/забав?
zoom_in

Xbeauty Nugget Ice Maker-Nugget Производител на мраз countertop до 35 bs мраз на ден со само-чистење, не'рѓосувачки челик,

DEN 0.33

Стока
check Во продавницата

Добар мраз, добар студ : За разлика од традиционалниот мраз, овој производител на мраз прави џвакани, крцкави, установи за вода од златен мраз што може да се направи брзо и да го задржи својот вкус , Кокс, коктели и други пијалоци. Автоматско самочистење : Производителот на мраз на countertop опремена со само-чистење. Паметен LCD панел : Лесна за работа, секоја операција може да се реши во контролниот панел : „Леден/чист“ потсетник за потсетник за мраз, потсетник за недостиг на вода, прозорецот Visibel ви овозможува да го следите процесот на правење мраз во секое време без отворање. Portable Ice Maker : Size : 11.68in,the size is very portable that can be easily carried anywhere you want,With ice basket and ice spoon, it is easy to store ice, suitable for living room, bedroom, Кујна, канцеларија, забава. Ефикасно и тивко ладење : Нагет на производителот на мраз е опремен со нова генерација компресор со висока ефикасност, низок шум и брзо правење мраз. Системот за ладење на воздухот му помага на мразот машина да се олади брзо и да го продолжи услужниот век на машината. Прирачник, мраз корпа, лажичка за мраз. Прирачник, мраз корпа, лажичка за мраз.

Поврзани производи..