• Свеж
Tuklye лимфна дренажа магнетна нараквица, нараквица за магнетна терапија за жени, магнетна терапевтска нараквица за слабеење, промовира циркулација на крвта, енергет
zoom_in

Tuklye лимфна дренажа магнетна нараквица, нараквица за магнетна терапија за жени, магнетна терапевтска нараквица за слабеење,

DEN 1345.60

Стока
check Во продавницата

[Висок квалитет на материјал] Магнет, висококвалитетна легура на цинк, розово злато/розово злато/сребро/црно/сребро со злато/црно со злато/бронза, има 7 бои за мажи и жени, 1 нараквица + 1 должина на прилагодувачот 20,5 см ширина Тежина од 7 мм 21 G [Магнетна нараквица] Силен магнет, издржлива обвивка со лаки, отпорна на гребење, ефикасно го намалува отокот на раката и го подобрува целокупното здравје. [Мултифункционално] Намалување на замор, напнатост на мускулите, вознемиреност, подобрување на циркулацијата на крвта, го балансира спиењето и бидете поенергични. , Ослободува магнетни бранови, ги релаксира мускулите и ги регулира моделите на спиење. [Преклопување на дизајнот на капакот на капакот] Класичен дизајн, елегантен изглед погоден за мажите и жените да носат во секоја прилика, лесно да се совпаѓаат со часовници или други додатоци. [Погодно за мајка] Како подарок за роденден, Божиќен подарок, подарок за годишнина, подарок за Денот на мајката или подарок за Денот на вineубените за жена и девојка. [Висок квалитет на материјал] Магнет, висококвалитетна легура на цинк, розово злато/розово злато/сребро/црно/сребро со злато/црно со злато/бронза, има 7 бои за мажи и жени, 1 нараквица + 1 должина на прилагодувачот 20,5 см ширина Тежина од 7 мм 21 G. [Магнетна нараквица] Силен магнет, издржлива обвивка со лаки, отпорна на гребење, ефикасно го намалува отокот на раката и го подобрува целокупното здравје. [Мултифункционално] Намалување на замор, напнатост на мускулите, вознемиреност, подобрување на циркулацијата на крвта, го балансира спиењето и бидете поенергични. , Ослободува магнетни бранови, ги релаксира мускулите и ги регулира моделите на спиење. [Преклопување на дизајнот на капакот на капакот] Класичен дизајн, елегантен изглед погоден за мажите и жените да носат во секоја прилика, лесно да се совпаѓаат со часовници или други додатоци.

Material:
Magnet, High Quality Zinc Alloy
Color:
rose gold/gold/silver/black/silver plus gold/black plus gold/bronze
Package includes:
1 bracelet + 1 adjuster
lymphatic drainage magnetic bracelet:
Notice:
1. Due to manual measurement, please allow slight measurement deviation.:
2. Due to different displays and lighting effects, the actual color of the item may be slightly different from the color shown on the picture.:
3. If you are not satisfied with the product you received, you can always contact us and we will reply you within 24 hours.:
After-sale warranty:
If you have any questions in purchasing or using the product, you can always contact us and we will solve it for you:

Поврзани производи..