• Свеж
Метал чадор штанд, држач за пешачење за домашни канцелариски ходникот ходник складирање со 4 врвни куки за копче и лента за протекување на дождовница 56 25 25 см
zoom_in

Метал чадор штанд, држач за пешачење за домашни канцелариски ходникот ходник складирање со 4 врвни куки за копче и лента за протекување

DEN 1840.96

Стока
check Во продавницата

● Елегантна и модерна форма на излез и бела боја, направете ја решетката за чадори не само за складирање на чадор, туку и за украсување или занаетчиство ● Повеќенаменски рак -проактивни метални држачи на металот стојат за долг и краток чадор, стапче за одење и трска, канцеларија, колекција за декорација на дневна соба во ходникот Фојер. Белата боја за заштита на животната средина го спречува чадорот да застане од 'рѓа. ● Висококвалитетен материјал - Металниот материјал ја прави корпата за држачи на чадорот силен и издржлив, не е лесен за паѓање. Зелената боја за заштита на животната средина го спречува чадорот да застане од 'рѓа. ● Разновидна апликација'8. Две куки се користат за да висат кратки или склопени чадори, не треба да се грижите за излегувањето на водата, можете да ставите влажен и сув чадор според вашата побарувачка! Стабилот на чадорите може да смести повеќе чадори за виткање со целосна должина, трска, сушени цвеќиња, насликани цевки за слики итн. ● Внимателна услуга „Стенд на чадорите е опремена со подвижна лента за капење за да се спречи мокрење на подот. Две куки може да се користат за да висат кратки или склопени чадори. ● Елегантна и модерна форма на излез и бела боја, направете ја решетката за чадори не само за складирање на чадор, туку и за украсување или занаетчиство. ● Повеќенаменски рак -проактивни метални држачи на металот стојат за долг и краток чадор, стапче за одење и трска, канцеларија, колекција за декорација на дневна соба во ходникот Фојер. Белата боја за заштита на животната средина го спречува чадорот да застане од 'рѓа. ● Висококвалитетен материјал - Металниот материјал ја прави корпата за држачи на чадорот силен и издржлив, не е лесен за паѓање. Зелената боја за заштита на животната средина го спречува чадорот да застане од 'рѓа. ● Разновидна апликација'8. Две куки се користат за да висат кратки или склопени чадори, не треба да се грижите за излегувањето на водата, можете да ставите влажен и сув чадор според вашата побарувачка! Стабилот на чадорите може да смести повеќе чадори за виткање со целосна должина, трска, сушени цвеќиња, насликани цевки за слики итн.

Product name:
Umbrella stand
Material:
Iron
Process:
static paint process
Color:
gold, black
Product Dimension:
55 * 21 * 21cm;21.7inch x 8.3inch x 8.3inch
Package Contents:
1 * umbrella storage rack
Use scene:
home, company, foyer, hotel, etc.
✿ Tips:
1. This shop only sells umbrella stands, this does not include other items:
2. Due to different monitors, the product will have a little color difference, please refer to the actual product, thank you.:
3. Since the product is measured by hand, the error is 1-3CM. Please refer to the actual product, thank you for your understanding. :

Поврзани производи..