• Свеж
Отстранувач НА луинстички Гел-Лак За Нокти, Отстранувач На Гел За Нокти Со Излупена Лента Од Латекс И Масло За Нега На Кутикулите, Отстранувач на лак За Отстранувањ?
zoom_in

Отстранувач НА луинстички Гел-Лак За Нокти, Отстранувач На Гел За Нокти Со Излупена Лента Од Латекс И Масло За Нега На Кутикулите, Отстранувач

DEN 271.84

Стока
check Во продавницата

Комплетот за отстранување на лак за гел на ЛУИНСТИК содржи отстранувач на гел, масло за нега на кутикулите и штитник за кутикули од латекс лента за нокти Тоа е комплетен сет од отстранување на гел-лак до нега на кутикулите на ноктите. Многу погоден за оние кои сакаат често да ги менуваат стиловите на ноктите, но немаат време да одат во салон за нокти. Ноктите можете да ги НАПРАВИТЕ дома!. Отстранувачот на гел-лак лесно може да го отстрани гел-лакот. Само нанесете гел отстранувач на нокти над вашите нокти и почекајте 3-5 минути, лакот автоматски ќе пукне, а потоа нежно отстранете го со алатка за нокти. Нема долго чекање, нема потреба да ги натопувате ноктите во ацетон или фолии за завиткување или мелете со вежба за нокти за да го отстраните гел-лакот. Отстранувачот на гел е направен од состојки на органски растворувачи без ацетон и е вегански и без суровост. Нема повредени на ноктите, многу мал мирис. Помогнете брзо да се раствори и пукна гел-лак. ~ Излупете латекс лента кутикулата штитник. Латексот е слој што можете да го ставите околу областа на кутикулата додека нанесувате средство за отстранување гел или гел-лак. Ова е заштитна бариера што може да избегне отстранување на гел-лак или гел-лак на вашата кожа. Може да ви биде лесно да правите уметност за нокти, омбре нокти, прскање, мермер, печат и така натаму, без неред.

Поврзани производи..