• Свеж
Влез за чевли за чување чевли, модерни едноставни влезни влезни врати, минималистички модели на големи капацитети за складирање на салата за складирање со организ?
zoom_in

Влез за чевли за чување чевли, модерни едноставни влезни влезни врати, минималистички модели на големи капацитети за складирање на салата за

DEN 0.33

Стока
check Во продавницата

Тоа е идеален избор за вашата гардероба, плакари, коридори, влезови, гаражи и тесни домови Голем простор за складирање за да се задоволат различни потреби, разумно слоевито складирање, повеќеслојни прилагодливи партиции на вратата, може да складираат машки чевли, високи потпетици на жени, итн. Чистење без мртви краеви. Кабинетот е прецизно полиран и секој детал е строго контролиран. Широк countertop за предмети во движење, мали додатоци. Тоа е идеален избор за вашата гардероба, плакари, коридори, влезови, гаражи и тесни домови. Голем простор за складирање за да се задоволат различни потреби, разумно слоевито складирање, повеќеслојни прилагодливи партиции на вратата, може да складираат машки чевли, високи потпетици на жени, итн. Чистење без мртви краеви. Кабинетот е прецизно полиран и секој детал е строго контролиран. Широк countertop за предмети во движење, мали додатоци. Може да ви помогне лесно да ги пронајдете чевлите што ги сакате и да обезбедите повеќе простор за складирање. Тоа е простран кабинет за чевли со доволно простор за складирање на различни типови чевли и поголем оддел за складирање на големи чевли. Опис на производот : решетката за чевли, решетката за складирање, чевли Кабинет, Име на мебел за копирање : Come Cabinetsize : (Само за повикување, ве молиме потврдете ја големината пред купувањето!) .115 × 35 × 105см; 135 × 35 × 105cmcaution. Измерете ја потребната големина на производот пред набавката за да избегнете несоодветна големина по купувањето.

Поврзани производи..