• Свеж
Кабилок 6 Парчиња Дрвени Стапчиња За Јадење Одмор Лажица Во Облик На Перница Вилушка Лавици Ниф Држач За Стапчиња За Јадење Држач За Лажица За Вечера Држач За Калиг?
zoom_in

Кабилок 6 Парчиња Дрвени Стапчиња За Јадење Одмор Лажица Во Облик На Перница Вилушка Лавици Ниф Држач За Стапчиња За Јадење Држач За

DEN 148.96

Стока
check Во продавницата

Дрвените Стапчиња за Јадење Добро Се Совпаѓаат со сите стапчиња за јадење, лажици, вилушки и други садови Дрвени Стапчиња За Јадење Се Одмораат со дизајн на форма на перница, овој комплет садови е убав, што може да биде смешен вкус кога јадете. Дрвените Стапчиња За Јадење Се Одлични за дома, роденден, свадба, прослава или забава. Дрвени Стапчиња За Јадење Одморете Ги Садовите За јадење на овој одмор за стапчиња за јадење за да не ја допирате масата. На тој начин, ќе избегнете директно со штетни или. Дрвени Стапчиња За Јадење Одмор Изработени од дрвен материјал, издржлив за употреба. Опис Оваа Ставка Е Решетка За Одмор За Стапчиња, Изработена од Материјал, Издржлива за Употреба. Со Дизајнот На Обликот На Перницата, Овој Комплет Садови е убав, Што Може Да Има Смешен Вкус кога Јадете. Одлично За Дома, Роденден, Свадба, Прослава или Забава. Карактеристики-Боја : како што е прикажано/ - Материјал : Дрво/ - Големина : Околу 4,6 х 1,6 х 1,6 см/ - Изработени Од Дрвен Материјал, Издржлив за Употреба.- Добро се совпаѓа Со Сите Стапчиња за Јадење, Лажици, Вилушки и Други Садови.- Поставете Ги Садовите За Јадење На Овој Одмор За Стапчиња за Јадење за да не Ја Допираат Масата. На тој Начин, Ќе Избегнете Директно Со Штетни или.- Одлично За Дома, Роденден, Свадба, Прослава или Забава.

Поврзани производи..