• Свеж
Корпа За Складирање Handан Со Имитација На ПРЕДИВО Рачно Изработена Корпа За Basан Мини Корпи Со Корпи За Завиткување Цветна Корпа Рачно Ткаена Корпа За Складирање Му?
zoom_in

Корпа За Складирање Handан Со Имитација На ПРЕДИВО Рачно Изработена Корпа За Basан Мини Корпи Со Корпи За Завиткување Цветна Корпа Рачно Ткаена

DEN 1.00

Стока
check Во продавницата

Пп Овошје Кошница : ????Мини Ткаени Корпи Со Рачки пастирски стил, поприроден и привлечен, што чувство на природа во куќата. Украси Мини Корпи, Можете да ги користите корпите за украсување на многу места. Велигденска Корпа За Собирање : Погодна за многу прилики, како што се спална соба, дневна соба, бања и други места. куклена куќа за складирање кошница. Снек Кошница : ?Цветната корпа од flан е совршена како корпа за јајца, корпа за зеленчук, корпа за бонбони, корпа за ужина. Гроздобер свадба цвет кошница е помошник за домашна декорација. Плетен containан ткаени цвет девојка рака кошница за складирање контејнер за овошје, јајца, зеленчук и многу повеќе. Плетена Корпа : корпа за цвеќе од flан корпата за складирање е погодна за сарафани и складирање овошје или зеленчук и практична. Корпа за закуски : Совршено користење како корпа за пакување јајца, корпа за зеленчук, корпа за бонбони, корпа за ужина. Пакет Листа 6 х Корпи Карактеристики-Мазна површина без бруси, не повредувајќи ги рацете и, на тој начин можете да ја одморите вашата сигурност за неговата квалитетна Корпа за Складирање. - Уникатен дизајн може да помогне да се создаде елегантен и дарежлив изглед закуски кошница. - Корпата за складирање е погодна за сарафани и складирање овошје или зеленчук, издржливи и практични Ткаени Корпи Со Овошје.

Поврзани производи..