• Свеж
ЛИЈУН комплет за Чистење Оџаци Комплет За Чистење Оџаци, Комплет За Чистење Вентилација За Сушење, Комплет За Чистење Оџаци, Комплет За Чистење На Вентилација за Су
zoom_in

ЛИЈУН комплет за Чистење Оџаци Комплет За Чистење Оџаци, Комплет За Чистење Вентилација За Сушење, Комплет За Чистење Оџаци, Комплет

DEN 1465.60

Стока
check Во продавницата

[Лесен За Употреба]Едноставно исклучете ја цевката од машината за сушење и од ѕидот (врската обично се наоѓа веднаш зад машината за сушење); комплетот за четка за вентилација за сушење може да се користи поврзан со вежба Секогаш користете ја вежбата во насока на стрелките на часовникот и мала брзина за да спречите одвртување на прачките на навојните врски. [Комплет За Чистење Четки За Сушење Влакна]овој ефикасен чистач за вентилација за сушење може да се користи со или без вежба за напојување. Доаѓа со приклучок за вежба за приклучок за електрична вежба ( не вклучува електрична вежба ), овозможувајќи брзо и без напор чистење без рацете да се уморат. [Никогаш Нема Да Се Откине во Вашиот Отвор]главата на Четката е изработена од силна најлонска жица, тврдо носење и отпорна на големо влијание. Прачките се направени од најлон, еластични и хемиски отпорни. [Задолжителна Алатка За Дома]четката за вентилација не само што може да ви помогне да спречите скапи професионални поправки, туку и да заштедите пари преку намалени сметки за енергија. Тоа помага да се спречат пожари во фен со редовно отстранување на опасното натрупување влакна. [Флексибилни и Издржливи]Во Споредба со обичните прачки, четката за влакненца за сушење е лесна за склопување и расклопување за да се прилагоди должината на цевката, флексибилните армирани најлонски прачки овозможуваат вртења до 90 степени. Силниот систем за заклучување на завртката може да осигури дека нема лабава за време на која било насока на вртење. Комплет За Чистење Оџаци, Комплет За Чистење Вентилација За Сушење, Комплет За Чистење Оџаци, Комплет За Чистење Вентил за Сушење со 6/9/12/15 Флексибилни Прачки Опис На Производот☑ Карактеристика : - Погоден За метални канали и оџаци од тули со различни дијаметри и форми.- Според вистинскиот избор на соодветната должина на столбот . - Способен ефикасно да го исчисти оџакот од дното кон врвот.- Удобна структура за брзо расклопување и склопување, лесна за употреба и ракување.- Нема да ја изгребат внатрешната површина на цевката.

Material:
Polyester fiber
Size:
Polyester fiber rod length is about 410mm/16.14inch, 610mm/24inch
☑ Packing List:
410mm*100mm * 6/9/12/15 Rods + 1*Brush Head + 1*Chuck Adapter + 1*Small Wrench:
610mm*100mm * 6/9/12/15 Rods + 1*Brush Head + 1*Chuck Adapter + 1*Small Wrench:
☑ Warm prompt:
1. Only the above list is included. The other products in the picture only show how they are used.:
2. As different measuring methods,it will occur 1-3 cm deviation about the items,please ensure that it is okay for you before ordering.:
3. Because of different monitors and lamplight,the picture may not reflect the actual color of the item,really thank you for your kind understanding!:
chimney sweep kit cleaning extends up to 30 feet cleaner tools system with brush 9 flexible rods dryer duct 2-in-1 fireplace drier vent lint sweeping drill attachment synthetic head rod remover dry long nylon rotary drive kits reusable 18 ft :

Поврзани производи..