• Свеж
Притиснете На Ноктите Средна Квадратна Форма, Црни Нокти Од Пеперутка, Кратки Лажни Нокти Со Дизајн Акрилни Комплети За Лажни Нокти Стап Лепак За Повеќекратна Упот
zoom_in

Притиснете На Ноктите Средна Квадратна Форма, Црни Нокти Од Пеперутка, Кратки Лажни Нокти Со Дизајн Акрилни Комплети За Лажни Нокти

DEN 1176.00

Стока
check Во продавницата

●Комплет За Нокти Со средна Преса За Гел, Ќе добиете 24 парчиња средни лажни нокти во големина 12,со 1 парчиња лепак за нокти,24 парчиња јазичиња за лепило за нокти, 1 парчиња датотека за нокти и 1 парчиња дрвен стап ● Квалитетен Материјал ● Изработен од материјал од СМОЛА ОД СТОМАЧНИ МУСКУЛИ. Притиснете на ноктите медиумот е нетоксичен, невкусен, безбеден на природни нокти и отстранување без проблеми. Мекоста е слична на човечките нокти. €Долготрајни Нашиот медиум лажните нокти не се лесни за чипсување или кршење, доволно силни за да траат 2-3 недели кога користите лепак и правилно се нанесуваат. Нашите нокти, исто така, доаѓаат со јазичиња за лепило за нокти за да изберете што нема да ја повредат кожата на ноктите. ●Совети За Нокти Од Една Минута ● Изберете ја вистинската големина на средни лажни нокти за лепење. Потоа нанесете го лажниот лепак за нокти (долготраен) или јазичето за лепило за нокти (Пријателски И Еднократно) и притиснете ги на ноктите неколку секунди. ●Широки Апликации●Среден лепак на нокти погоден за разни социјални прилики одлично за салон за нокти, самостојна уметност за домашни нокти.Совршен за употреба на свадба, матурска, датира, и тие исто така се погодни За Вљубените, Ноќта На Вештерките, Божиќ И други festival.It е даден совршен подарок за партнери, семејство, пријатели. Име : Притиснете На Ноктите Среден Материјал : Апсстил : Целосен капак лажни совети за ноктиспецификација : 24 парчиња/Кутија Лажни Совети За Нокти+притиснете лепак+Алаткикако Да Се Примени1. Нежно изматете ја површината на ноктите за да се изедначи и подготвите. Исчистете ги ноктите со вклученото бришење на ноктите. Изберете ја големината што најдобро одговара на вашиот нокт. (Има број на задниот дел од секој шајка што ќе ви помогне да ја изберете големината.

24pcs/Box False Nail Tips+Press glue+Tools:
How to Apply:
1. Gently buff the surface of your nails to smooth and prep.:
2. Clean your nails with the included nail wipe.:
3. Choose the size that best fits your nail. (There is a number on the back of each nail to help you choose the size.) Apply either the jelly glue sticker (included) or a drop of nail glue (not included) to the back of the nail.:
4. Apply the press-on nail from the base to the tip. Press it firmly for about 10 seconds.:
5. To finish, gently file the edge of the nail to your desired length.:
How to Remove:
1. Dip the stick into nail polish remover (not included) if jelly glue stickers were used or nail degumming agent (not included) if nail glue was used.:
2. Place the stick along the side of the nail.:
3. With the stick, pry the nail repeatedly until the press-on nail is removed.:
4. Clean your natural nails with nail polish remover. For best results, use your preferred nail treatment for recovery.:
Note:
For beginners and those desiring a temporary application (generally no longer than 3 days), we recommend jelly glue stickers for application. We recommend nail glue for those with some experience with press-on nails and those who wish to wear them for at least 1 week.

Поврзани производи..