• Свеж
FXLYMR Десктоп шминка огледало Огледало за убавина 3 преклопување LED светло со прекинувач за допир 360 степени Преглед на прилагодување на козметичко огледало за сечењ?
zoom_in

FXLYMR Десктоп шминка огледало Огледало за убавина 3 преклопување LED светло со прекинувач за допир 360 степени Преглед на прилагодување

DEN 1670.40

Стока
check Во продавницата

Овозможува вашето лице е јасно видливо; Може да се користи за шминка, кожа, бричење, итн Ова LED огледало за шминка има ултра-тенок дизајн кој може да ги осветли најтешките и најслабите области. Не грижете се за непријатностите предизвикани од светло. Може да се користи во секое време, каде било. Со ова огледало со три преклопување, ќе можете да ги видите сите агли на главата удобно и да добивате совршена фризура за DIY секој пат. Телезгракот му помага на огледалото да биде подобро распоредено и обесено на која било врата, а висината може да се прилагоди веднаш за совршено искуство со самостојно стилизирање. Одењето во салон за убавина е одземаат многу време и скапо. Сега можете лесно да ја исечете косата дома за неколку минути, за да можете да потрошите време и пари на работи што ги сакате. Овозможува вашето лице е јасно видливо; Може да се користи за шминка, кожа, бричење, итн. Ова LED огледало за шминка има ултра-тенок дизајн кој може да ги осветли најтешките и најслабите области. Не грижете се за непријатностите предизвикани од светло. Може да се користи во секое време, каде било. Со ова огледало со три преклопување, ќе можете да ги видите сите агли на главата удобно и да добивате совршена фризура за DIY секој пат. Телезгракот му помага на огледалото да биде подобро распоредено и обесено на која било врата, а висината може да се прилагоди веднаш за совршено искуство со самостојно стилизирање.

Built-In 1500Mah Lithium Battery:
Lighting Mode:
One-Touch Stepless Dimming, Cool White
Product Material:
Abs+Glass
Product Size:
32X19.5X3Cm
Expanded Size:
93X19.5X3Cm
Color:
Black Shell

Поврзани производи..