• Свеж
За еднократна употреба чевли за еднократна употреба, парови, силиконски чевли за чевли, кои можат да се користат за заштита на чевли за еднократна употреба, за внат?
zoom_in

За еднократна употреба чевли за еднократна употреба, парови, силиконски чевли за чевли, кои можат да се користат за заштита на чевли

DEN 1097.60

Стока
check Во продавницата

Акрилик Овие преголеми се изработени од водоотпорен силиконски за заштита на чевлите и нозете на панталоните од дожд ,. Вода и распрскувана кал при излегување. Дизајнот за затворање ве тера да ги носите и да ги соблекувате удобно. Преклопен и еднократно, и добар водоотпорен ефект, навистина прекрасно затворен чевли за чевли за избор. Издржлив за долго време употреба. Опис Овие преголеми се изработени од водоотпорен силикон за заштита на чевлите и нозете на панталоните од дожд, вода и распрскувана кал при излегување. Дизајнот за затворање ве тера да ги носите и да ги соблекувате удобно. Преклопен и еднократно, и добар водоотпорен ефект, навистина прекрасно затворен чевли за чевли за избор. Функција - Боја : небо - сина. - Материјал : силикон. - Големина S : 25- 32см (големина на чевли); 20,9 см (должина на капакот). - Големина М : 33- 38 см (големина на чевли); 24,5 см (должина на капакот). - Големина L : 39- 45см (големина на чевли); 29 см (должина на капакот). - Покривот на чевлите е фабрикувана од дополнителен густ материјал за максимална издржливост. - Чевлите покриваат со затворање се одлични за погодно носење и соблекување. - Носење отпорни на не-лизгачки слоеви, ве натера да одите посигурно во дождливи денови. - Наменето за заштита на чевлите и нозете на панталоните од дожд, вода или кал.

Поврзани производи..