• Свеж
Doitool 20 парчиња календари за календари за календари метални куки декорација куки притискање на пинот за билтенка метална wallидна пина метална wallидна pushидна pushидна и?
zoom_in

Doitool 20 парчиња календари за календари за календари метални куки декорација куки притискање на пинот за билтенка метална wallидна

DEN 170.88

Стока
check Во продавницата

Таки за палецот : Исклучителна занаетчија и добар материјал Направете ја оваа кука за притискање на пинот, едноставно, но шармантна Хандар за пинови за слики : 【Материјал со висок квалитет】 закачалки за пинови се изработени од легура на цинк, изработени од не'рѓосувачки челик. Иглата за куки со патеки е и цврста, лесна за вметнување, издржливо и еднократно. Кука за игла на мапата : 【Големина и пакет на производот】 20 x куки за притискање на игла. Притиснете ги куките на иглата : 【Практичен дизајн】 Куките на плочата од плута се дизајнирани со заоблена кука и нокти на главата, кои можат да го држат wallидот цврсто и мали предмети. Куката ќе биде добар практичен асистент за виси во вашиот дом, канцеларија, училиште. Декоративни нокти на wallидот : Обезбедете доволно количина за да ги користите, лесно да ги задоволите вашите различни потреби и да ви донесе многу погодност. Список на пакети со списоци од 20 x Карактеристики на куки за притискање -Со големина, мала тежина, лесна за носење и складирање, нема да заземе многу вселенски декоративен притисок за притискање. -Сепочит за фиксирање на фотографии, слики, белешки, распореди, документи, фотографии, меморандуми, датотеки и сл. -Наизме на материјал со голема јачина и отпорен на абење, издржлив за употреба, не е лесен за промена на бојата, пукнатината или да се пробие закачалките за метални игла.

Поврзани производи..