• Свеж
Cabilock 96 PCS Мулти -закачалка мини облека за облека мини куки кукајте палто за закачалка облека кука за закачалка за продолжување на клипови за плакарот за поврзување ?
zoom_in

Cabilock 96 PCS Мулти -закачалка мини облека за облека мини куки кукајте палто за закачалка облека кука за закачалка за продолжување на клипови

DEN 1.67

Стока
check Во продавницата

Кука за облека : Конектор за закачалка за облека Совршени дополнувања на кој било плакар, кабинет, гардероба, може да ја направи облеката уредна Каскадни закачалки : Пластични куки за закачалка со овие куки за конектор за закачалки, можете да одговарате, облеката, детската облека заедно, тие можат да бидат и додатоци како што се торби, ремени, свилени марами. Куки за конектор за закачалка : Куките на конекторот се лесни во тежина и мали по големина, што нема да зазема премногу простори. Куки за закачалки за каскади : Клипови за продолжување на закачалката може да бидат на решетката за облека за да го поврзете следниот, можете да повеќе закачалки без да заземате простор за железничка облека. Куки за закачалки за палто : Куките за заштеда на просторот не можат само вашата облека, туку и да ги организираат вашите торби, ремени, врски ,. Кука за облека : Конектор за закачалка за облека Совршени дополнувања на кој било плакар, кабинет, гардероба, може да ја направи облеката уредна. Каскадни закачалки : Пластични куки за закачалка со овие куки за конектор за закачалки, можете да одговарате, облеката, детската облека заедно, тие можат да бидат и додатоци како што се торби, ремени, свилени марами. Куки за конектор за закачалка : Куките на конекторот се лесни во тежина и мали по големина, што нема да зазема премногу простори. Куки за закачалки за каскади : Клипови за продолжување на закачалката може да бидат на решетката за облека за да го поврзете следниот, можете да повеќе закачалки без да заземате простор за железничка облека. Куки за закачалки за палто : Куките за заштеда на просторот не можат само вашата облека, туку и да ги организираат вашите торби, ремени, врски ,. Список на пакети 96 X Hanger Connector Hooks Карактеристики -Изработено од безбеден и сигурен материјал, куките за поврзување се цврсти и издржливи со силни куки за закачување на капацитетот за оптоварување.

Поврзани производи..