• Свеж
Холографска пеперутка нокти уметност сјајни секвенци 3Д Чунки снегулки искривени ласерски пеперутки за нокти за акрилни нокти дизајнираат маникир ултратински па?
zoom_in

Холографска пеперутка нокти уметност сјајни секвенци 3Д Чунки снегулки искривени ласерски пеперутки за нокти за акрилни нокти дизајнираат

DEN 1252.80

Стока
check Во продавницата

? ? Повеќекратни намени : Секвените за нокти на пеперугата може да се користат на ноктите, да се соочат со тело за пенливи ефекти Погоден за забави, свадби, итн. И може да се украси во телефонски случаи, книги, паричници, чевли, правење накит, честитки, огледала, занаети за DIY, итн.? Лесен за употреба : Лесен за аплицирање, дури и ако не сте толку Запознаени со дизајнот на уметноста на ноктите, можете лесно да го примените по упатството засновано на деципација. Може да се користи со гел за коса или буквар за сјај за да ги задржите вашите искри да останат подолго на лицето, телото и косата, лесни за отстранување со вода. ? ? Секоја боја на сјајот е спакувана во сад поединечно. ? ? Повеќекратни намени : Секвените за нокти на пеперугата може да се користат на ноктите, да се соочат со тело за пенливи ефекти. Погоден за забави, свадби, итн. И може да се украси во телефонски случаи, книги, паричници, чевли, правење накит, честитки, огледала, занаети за DIY, итн.? Лесен за употреба : Лесен за аплицирање, дури и ако не сте толку Запознаени со дизајнот на уметноста на ноктите, можете лесно да го примените по упатството засновано на деципација. Може да се користи со гел за коса или буквар за сјај за да ги задржите вашите искри да останат подолго на лицето, телото и косата, лесни за отстранување со вода. ? ? Секоја боја на сјајот е спакувана во сад поединечно.

Pattern:
Mixed Color Butterfly
Color:
Gold, Silver, White/As the picture shows
Design:
Butterfly Nail Glitters Flakes
Feature:
Easy removing, change the pattern any time.:
Suitable for professional use or home use and nail salon.:
Best gift for your female friend, your mom, your wife.:
The product is refined from quality materials without any damage to the nail:
How to Use:
1. Prepare your nails with uv base coat and cure it under uv/led lamp.:
2. Apply uv color gel(Do not cure).:
3. Apply nail sequins onto your nails.:
4. Cure it under uv/led lamp.:

Поврзани производи..