• Свеж
Машина за чистење на пори, електрична црна црна глава за правосмукалка со црна боја со камера и предводена светлина 3 режими за лице и нос промовира чиста светла мла
zoom_in

Машина за чистење на пори, електрична црна црна глава за правосмукалка со црна боја со камера и предводена светлина 3 режими за

DEN 601.44

Стока
check Во продавницата

【Ефект на расчистување】 Визуелно лице за пори на лицето со вшмукување од 70kpa, што може директно да постигне длабоко чистење и ефикасно да ги отстрани црните глави, комедоните на акни, мртвите остатоци од масло и шминка Масажа на кожата за да се отстрани брчките во канттус, носот и устата, чисти пори нечистотии, маснотии од црни глави и акни, ефективна масажа на долниот слој на кожата. 【HD камера】 Вакуум за отстранување на црна глава, вграден во камера со 2,0 мегапиксели, и LED светло ви овозможува да ги видите сите црни пори на лицето без оглед колку е мала, брза и точна локација на црните глави. 【МОДИ】 Различни форми на глави се дизајнирани за употреба во различни области на нашето лице; Различна големина на главата за вшмукување може слободно да се избере според вашите потреби, исто така, доаѓа со силиконска глава за чувствителна кожа. Овие хуманизирани дизајни го прават овој вакуум на црна глава погоден за целиот тип на кожа. 【Безбеден материјал】 Визуелен вакуум за отстранување на црна боја, изработен од ABS материјал, нежен и не иритирачки, кој може безбедно да се користи на лицето без да стискате, болката, епидермалното уништување или лузни. 【Лесно за употреба различна големина на главата за вшмукување може слободно да се избере според вашите потреби, исто така, доаѓаат со силиконска глава за чувствителна кожа. Овие хуманизирани дизајни го прават овој вакуум на црна глава погоден за целиот тип на кожа. 【Безбеден материјал】 Визуелен вакуум за отстранување на црна боја, изработен од ABS материјал, нежен и не иритирачки, кој може безбедно да се користи на лицето без да стискате, болката, епидермалното уништување или лузни. 【Лесен за употреба и чистење】 Прекинувач за едно копче го прави едноставно да работите. Откако користевте чистач за пори, само спуштете ја главата за вшмукување и исплакнете ја за да се исчисти. Како одличен функционален комплет за екстрактор на црнохед и акни со акни, оваа алатка за лице е безбедна за употреба на лицето, ве молиме следете ги чекорите за да обезбедите точна и брзо чистење на кожата надвор без оштетување. HD камера : Вакуум за отстранување на црна глава, вграден во камера со 2,0 мегапиксели, и LED светло ви овозможува да ги видите сите црни пори на лицето без разлика колку е мала, брза и точна локација на Blackheads.

Item Type:
Blackhead Remover Vacuum
Material:
ABS
Suction:
70kpa
Battery Type:
Lithium Battery (Included)
Battery Capacity:
1000mAh
Package List:
1 x Blackhead Removal Machine:
3 x Suction Heads:
1 x USB Cable:
1 x Manual :
Note:
1. Please dry the water or other liquids on the hands before nursing, so as to avoid other liquids into the machine, thus damaging the machine.:
2. Before nursing, please ensure that the filter sponge has been correctly loaded into the filter cup, and the sponge is dry.:
3. Do not clean the machine with water.:

Поврзани производи..