• Свеж
Сензор за движење на вклучување/исклучување на окупација - Пасивна инфрацрвена технологија за откривање на движење за високо -залив/низок залив за залив 120-277VAC/UL на?
zoom_in

Сензор за движење на вклучување/исклучување на окупација - Пасивна инфрацрвена технологија за откривање на движење за високо -залив/низок

DEN 287.84

Стока
check Во продавницата

Сензор за вклучување/исклучување 120 ~ 277 VAC универзален напон за влез. Висина на монтирање : Макс 40ft. Радиус за откривање : Максимален радиус за откривање 30ft со покриеност од 360 степени. Оперативна температура : -40 F-167 F (-40 C-75 C). Сензор за вклучување/исклучување. 120 ~ 277 VAC универзален напон за влез. Висина на монтирање : Макс 40ft. Радиус за откривање : Максимален радиус за откривање 30ft со покриеност од 360 степени. Оперативна температура : -40 F-167 F (-40 C-75 C). Сензорот за зафаќање на високи/ниски залив PIR е дизајниран за употреба во комерцијални и индустриски инсталации. Типични апликации вклучуваат магацини, центри за дистрибуција, гаражи за паркирање и јавна површина. Сензорот е сензор за напон на линијата, не е потребен дополнителен пакет за напојување. Таа користи пасивна инфрацрвена технологија за откривање на движење, погодна за откривање на тангенцијално движење во областа со стабилна вентилација и чиста линија на гледање. Сензорот за верзија на High Bay поддржува монтирање на височини до 40 стапки, додека сензорот за верзија на Low Bay поддржува монтирање на височини 25 стапки или помалку. Двете верзии обезбедуваат 360˚ покриеност.

Поврзани производи..