• Свеж
ВИДЕО ЗА ЛОНЛОНТИ КАРТ ВИДЕО 4-ПИН АВИЦИЈА ЗА АВИЦИЈА ЗА АВИЦИЈА НА АВИЦИЈА ЗА ВРАБОТУВАЕ НА КОМПЕРИЈА КАМЕРА КАМЕРА КАМПЕРСКИОТ КАМПЕРСКИ БЕЗБЕДНИЦИ МОНЕРОП МОНЕ?
zoom_in

ВИДЕО ЗА ЛОНЛОНТИ КАРТ ВИДЕО 4-ПИН АВИЦИЈА ЗА АВИЦИЈА ЗА АВИЦИЈА НА АВИЦИЈА ЗА ВРАБОТУВАЕ НА КОМПЕРИЈА КАМЕРА КАМЕРА КАМПЕРСКИОТ КАМПЕРСКИ

DEN 1.67

Стока
check Во продавницата

⚠ 4 ПИН 65,6 ФТ ВИДЕО ВИДЕО ВИДЕО ВИДЕО КАБЕЛ Машко на женско, пренесува видео и моќност во еден кабел Ве молиме, обрнете внимание на конфигурацијата на PIN и изберете го точниот кабел. ? Lonlonty dash cam за продолжување на камерата усвојува густо чисто бакарно јадро, дијаметар 4,5 mm.compared на други продолжени жици, нашиот кабел за проширување на видео 4 Pin Aviation има подебел дијаметар од 4,5 mm за подобра стабилност. Бидејќи, падот на напонот, сликата на екранот има ленти, Фликер итн? ? 4 пински кабел за проширување на видеото за автомобили широко користен во камион/приколка/автобус/мотор/долги возила за поврзување на помош за паркирање, надзор CCTV систем. ❤ Услуга за Chustomer : Овој кабел за задна камера со 4 пини е стандарден додаток, погоден за повеќето камери за заден преглед на Dashcam ако имате какви било проблеми додека го користите, ве молиме слободно контактирајте со нас, ако имате какви било прашања во врска со овој производ, ве молиме оставете порака до. Willе го решиме на време. ⚠ 4 ПИН 65,6 ФТ ВИДЕО ВИДЕО ВИДЕО ВИДЕО КАБЕЛ Машко на женско, пренесува видео и моќност во еден кабел. Ве молиме, обрнете внимание на конфигурацијата на PIN и изберете го точниот кабел. ? Lonlonty dash cam за продолжување на камерата усвојува густо чисто бакарно јадро, дијаметар 4,5 mm.compared на други продолжени жици, нашиот кабел за проширување на видео 4 Pin Aviation има подебел дијаметар од 4,5 mm за подобра стабилност. Бидејќи, падот на напонот, сликата на екранот има ленти, Фликер итн? ? 4 пински кабел за проширување на видеото за автомобили широко користен во камион/приколка/автобус/мотор/долги возила за поврзување на помош за паркирање, надзор CCTV систем.

Поврзани производи..