• Свеж
Ангоили 4 парчиња Полица За Поддршка На Полица Метал Со Полици За Држачи Сами Рустикални Лебдечки Завртки Монтиран Аголен Ѕид За Загради Железни Полици Л Држачи Те?
zoom_in

Ангоили 4 парчиња Полица За Поддршка На Полица Метал Со Полици За Држачи Сами Рустикални Лебдечки Завртки Монтиран Аголен Ѕид За Загради

DEN 641.44

Стока
check Во продавницата

ПЛОВЕЧКИ ПОЛИЦИ ПОДДРШКАДржачи За Монтирање На Полици Металните Држачи За Полици доаѓаат со завртки, лесни и удобни за инсталирање, многу корисна невидлива држач за поддршка на полицата за вашиот дом МЕТАЛНИ ЗАГРАДИ за ПОЛИЦИдржачот за пловечки полици е висока јачина, добра цврстина, тешка работа , не е лесен за, цврст и корисен. ПОДДРШКА ЗА ИНДУСТРИСКИ ПОЛИЦИДржачи За Ѕидни Полици За Лебдечки Полици Модерен и практичен држач за лебдечки полици, едноставен за вашиот дом да помогне за складирање и САМОСТОЈНО. ЗАГРАДИ ЗА ЅИДНИ ПОЛИЦИлебдечкиот држач за полица е тежок, не е лесен и деформиран и висока јачина. ДРЖАЧИ за МОНТИРАЊЕ на ПОЛИЦИЛебдечки Полици Загради Држачи За Полици Широк спектар На Тешки Работи, соодветна и прекрасна скриена заграда за полици за мебел, полици, прегради. Список на пакети 1 x пловечки ѕиден држач 4 x завртки за самопреслушување 4 x Карактеристики на завртките За проширување-Овие аголни загради често се користат како основни алатки за поправка или сам мебел, одлични за полици за книги, полици итн. - Модерен и уникатен, елегантен и практичен, додавајќи нов изглед и простор за складирање во вашата куќа. - Боја : Бела-лебдечката заграда на полицата е тешка, не е лесна и деформирана и висока јачина. - Лебдечкиот држач за полица е висока јачина, добра цврстина, тешка работа, не е лесна за , цврста и корисна.

Поврзани производи..