• Свеж
HelloBaby Smart HB30 Монитор, Без WiFi, Без Апликации, До 1000ft Опсег, Глас Систем За Активирање &засилувач; Homedics Звук Спиење Бела Бучава Звук Машина, Сребро, Мали Патување Звук Ма?
zoom_in

HelloBaby Smart HB30 Монитор, Без WiFi, Без Апликации, До 1000ft Опсег, Глас Систем За Активирање &засилувач; Homedics Звук Спиење Бела

DEN 1024.00

Стока
check Во продавницата

Производ 1 : ① Најдобра Вредност За Парите Пеколот Бебе произведува монитори за бебиња повеќе од 10 години и му веруваа милиони Американски мајки. Што повеќе? Може да добиете аудио-видео монитор за бебиња само за цената на аудио мониторот за бебиња. Производ 1 : ● лесно За Поставување одморот е важен како бебињата. Кога бебето плаче, екранот на мониторот автоматски ќе се вклучи и ќе добиете визуелно предупредување. Кога е исклучен, сеуште го следи вашето бебе во позадина и заштедува енергија. Колку е повисоко нивото НА ВОКС што сте го поставиле, толку почувствителен ќе биде мониторот за камера за бебиња за откривање звук. Производ 1 : € инфрацрвена ноќ визија и спиење. Автоматското ноќно гледање обезбедува јасен пренос во живо кога сте во друга просторија. Производ 2 : Звучна Машина за Бел Шум : Домашната Звучна Машина за Бел Шум вклучува 6 дигитално снимени релаксирачки звуци дизајнирани да ја имитираат природната средина : Бел Шум, Гром, Океан, Дожд, Летна Ноќ и Брук. Производ 2 : Компактен и Пренослив : оваа пренослива звучна машина е лесна, компактна и лесно се вклопува во вашата чанта, торба или куфер. Производ 2 : Помош За Спиење За Бебиња : Додадете ги овиеhyмички звуци во рутината за спиење на вашето бебе за да им помогнете да заспијат побрзо и да заспијат подолго; тоа ја прави совршената машина за звук за бебиња и регистарот за бебиња што мора да ги има. Производ 2 : Тајмер За Автоматско Исклучување И Контроли На Јачината На Звукот : Изберете постојано да репродуцирате звуци за релаксација на оваа машина за звук на околината или да се одлучите за тајмерот за автоматско исклучување; тајмерот има 3 опции : 15, 30 или 60 минути; прилагодете ја јачината на звукот со пригодни копчиња за контрола на јачината на звукот. Hellobaby Monitor Со Камера и Аудио, Видео Монитор За Бебиња Со Долг Дострел од 1000 стапки-Без Wi Fi, Ноќно Гледање, РЕЖИМ VOX-Заштеда На Енергија, Пренослив Екран За Патување Од 2,4 Инчи, Безбедносна Камера За Бебиња, За Бебе/Милениче, Приклучок, вклучувајќи : Филтри За Воздух, навлажнувачи, помагала за спиење, монитори за фитнес и многу повеќе.Домашната Звучна Машина За Бел Шум нуди 6 различни звуци во природата, вклучувајќи : Бел Шум, Гром, Океан, Дожд, Летна Ноќ и Брук.

Поврзани производи..