• Свеж
100 Еез Рф Ид Клуч Фоб Приврзок За Клучеви Читливи Ознаки За Контрола На Пристап До Врата За Влез На Врата Систем За Контрола На Пристап За Безбедносна Брава На Голем?
zoom_in

100 Еез Рф Ид Клуч Фоб Приврзок За Клучеви Читливи Ознаки За Контрола На Пристап До Врата За Влез На Врата Систем За Контрола На Пристап За Безбедносна

DEN 135.68

Стока
check Во продавницата

Висока Чувствителност : ознаките за контрола На Пристап користат паметни чипови, дебели и висококвалитетни бакарни жици и чувствителна индукција Единствено Нумерирање : Секоја фоба за клучеви е претходно поставена со единствен број, овој 10-цифрен број е врежан на обвивката на етикетата. Читливи Клучни Фоби : привезоците за контрола На Пристап се читаат само, не се препишуваат, не можете да ги репрограмирате, со голема прецизност и сигурност. Издржлив Материјал : читливата обвивка за клучеви е изработена од висококвалитетен материјал ЗА СТОМАЧНИ МУСКУЛИ, кој е лесен, отпорен на удари и отпорен на капки. Широка Примена : Применлива за контрола на пристап до станбени простории, станови, хотели, болници, училишта, лифтови, автобуси, метро. Спецификација : Тип На Ставка : Влез На Вратата Материјал За Клучеви : СТОМАЧНИ МУСКУЛИ, Примена на бакар : Приврзок за Клучеви што се користи Во Системот За контрола на пристап Работно Растојание : Прибл. 0-10см/0-3, 94 Во Работна Температура : -25°C + 75°C Температура На Складирање : -15°C + 45°C Повеќекратни Посети : Да Анти Пречки : Да Список На Пакети : 100 x Влез На Вратата Забелешка : не ставајте го производот во претерано корозивна, влажна и висока температура!.

Item Type:
Door Entry Key Fobs
Material:
ABS, copper
Application:
Keychain used in access control system
Working Distance:
Approx. 0-10cm/0-3.94in Operating Temperature
Storage Temperature:
-15°C + 45°C
Multiple Visits:
Yes
Anti Interference:
Yes
Package List:
100 x Door Entry Key Fob
Note:
Do not place the product in an excessively corrosive, humid and high temperature environment!

Поврзани производи..