• Свеж
Wykdd сунѓер на главата на главата на главата на главата, повлекувајќи ја половина преклопување на вода што го чисти домаќинството за чистење на домаќинството, стиск?
zoom_in

Wykdd сунѓер на главата на главата на главата на главата, повлекувајќи ја половина преклопување на вода што го чисти домаќинството за чистење

DEN 1.00

Стока
check Во продавницата

Супер абсорбента Не е лесно да се пролее волна и други карактеристики, мазно и мазно влечење. Автоматска функција за враќање, лесен и удобен живот. 33см xl глава од моп. Лесно за чистење. Супер абсорбента. Не е лесно да се пролее волна и други карактеристики, мазно и мазно влечење. Автоматска функција за враќање, лесен и удобен живот. 33см xl глава од моп. Лесно за чистење. Супер абсорбента. Не е лесно да се пролее волна и други карактеристики, мазна и мазна функција на влечење на влечење, лесен и удобен живот33cm xl mop Headsmall и Leyeasy to Cleancthe пакетот вклучува : 1*mop (со исклучок на експонати) Белешки : 1. Вистинската боја на производот може да биде малку различна од сликата на веб -страницата, како резултат на различни фактори, како што се осветленоста на дисплејот и осветленоста на светлината. Поради рачно мерење, оставете грешка од 1-3см. Имате пријатно време за купување. Дуста и метла поставени за кој било дом.

Поврзани производи..