• Свеж
Чистење на хемиско чистење на пареа без хемиско чистење со 19 додатоци, резервоар од 1,5L и кабел за напојување, преносен повеќенаменски чистач на пареа за домаќинств?
zoom_in

Чистење на хемиско чистење на пареа без хемиско чистење со 19 додатоци, резервоар од 1,5L и кабел за напојување, преносен повеќенаменски

DEN 2031.84

Стока
check Во продавницата

★ 【Ефикасно длабоко чистење】 2000 W чистач на пареа со пареа со високи температури до 212 ° F, така што лесно може да ги отстрани сите видови на нечистотии и масло од дамки на различната површина, 100% без хемикалии без штетни гасови или остатоци, уверете се Безбедно дете и милениче ★ 【Удобно работење и голем резервоар】 Пред-загревање 5-6 мин пред употреба, ова чистење на пареа за тепих има 3 режими на интензитет на пареа, со резервоар за вода од 1,5 l (51oz), може да испушти континуирана пареа со висока температура 30 до 45 минути, што е совршено за чистење на подот, тепих, автомобил, кујна и бања. ★【19 Versatile Accessories】The portable steam cleaner includes 19 different accessories such as a glove, measuring cup, two extension tubes, ironing brush, glass brushing, big nozzle, and so on, widely used in : kids' toy, pet mattress, Софа, завеси. Во меѓувреме, се служи како железо за да се изедначат брчките на облеката. ★ 【Зголемете го опсегот на чистење】 Флексибилните тркала го прават многу лесно да се маневрираат и креваат. Екстра долги кабел за напојување од 13 метри и 2 цевки за продолжување ја зголемуваат подвижноста и одржуваат сè на дофат при чистење. И ролна на кабелот и уредот за складирање на мали додатоци одржуваат сè во ред, исчистете ги сите тешко достапни празнини, агли, агли. ★ 【Заклучување на децата, автоматско исклучување, потсетник】 Опремено со заклучување на безбедноста на децата за да се заштитат децата или миленичињата од случајна повреда. Со системот за контрола на температурата на висока чувствителност, тој ќе се ослободи директно кога притисокот на пареа е преголем. Зеленото светло означува притисок до 8,8 bs. Црвената ЛЕР ќе светне кога има недостаток на вода. ★ 【Ефикасно длабоко чистење】 2000 W чистач на пареа со пареа со високи температури до 212 ° F, така што лесно може да ги отстрани сите видови на нечистотии и масло од дамки на различната површина, 100% без хемикалии без штетни гасови или остатоци, уверете се Безбедно дете и милениче.

Поврзани производи..