• Свеж
Flowbee Супер Мини-Vac-Помага Да Се Направи Користење На Вашиот Flowbee Систем Дури И Повеќе Лесно &засилувач; Удобен Отколку Порано! Системот Flowbee Се Продава Одделно.
zoom_in

Flowbee Супер Мини-Vac-Помага Да Се Направи Користење На Вашиот Flowbee Систем Дури И Повеќе Лесно &засилувач; Удобен Отколку Порано!

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

Задолжително За Вашиот Систем На Пчели! Помага Да Се Даде Совршена Фризура Секој Пат!. Нема Повеќе Долги Црева Или Дополнителни Адаптери Потребни!. Заштедете Пари! Заштедете Време! Забавувај Се!. 30 Ден Гаранција За Задоволство Од Парите (помалку вашата испорака и ракување). Задолжително За Вашиот Систем На Пчели!. Помага Да Се Даде Совршена Фризура Секој Пат!. Нема Повеќе Долги Црева Или Дополнителни Адаптери Потребни!. Заштедете Пари! Заштедете Време! Забавувај Се!. 30 Ден Гаранција За Задоволство Од Парите (помалку вашата испорака и ракување). Flowbee super Mini-Vac е дизајниран да се поврзе директно со Вашиот Домашен Систем за Сечење Коса Без употреба на дополнителни адаптери или додатоци. Моторот е оценет на 700 вати, има супериорно вшмукување за погодна големина и обезбедува повеќе од доволно енергија за да помогне да се даде совршена фризура секој пат. Колку повеќе моќ има вашиот вакуум, Толку попрецизно Ќе работи Вашиот Систем Flowbee, А Flowbee препорачува употреба на super Mini-Vac за да ви помогне да бидете сигурни дека вашето искуство додека го користите Системот Flowbee е Што Е Можно Полесно И Поудобно. Супер Мини-Вац на Flowbee доаѓа стандард со целосна една година фабричка гаранција. Супер Мини-Вац На Флоуби доаѓа со : 1. Филтер (дополнителни филтри продадени одделно) 3.

Поврзани производи..