• Свеж
КЕНСО 6 инчи Скутер гума, 6x2 цврсти скутерски гуми за гума на гумени гумени гумени гуми од гума за гума на гума за замена на гуми за гума за гума, заменски скутер за за?
zoom_in

КЕНСО 6 инчи Скутер гума, 6x2 цврсти скутерски гуми за гума на гумени гумени гумени гуми од гума за гума на гума за замена на гуми за гума

DEN 1.00

Стока
check Во продавницата

[Задебелен материјал за гуми] : Електричната гума гума на скутер усвојува задебелена материјал за гуми, нашите гуми нема да бидат прободени, дури и на груби патишта може да бидат непречено [Премиум гумен материјал] : Оваа 100% сосема нова цврста гума на скутер е изработена од висок квалитетен гумен материјал, кој е издржлив и носи, има подобра спроводливост на вода и отпорност на лизгање. [Цврсти гуми] : На цврстите гуми не им е потребна воздушна комора, нема инфлација, без поправка, без страв од пункција, без одржување. [Со шема на шара] : Скутер цврста гумена гума со шема на шара, може да се користи на многу нерамни патишта и може да се користи во снежни и дождливи денови за да ви обезбеди максимална безбедност. [Висок безбедносен фактор] : Електрична гума за скутер со строга контрола на квалитетот и обезбедување на квалитет, има висок безбедносен фактор, кој може да се користи со мир на умот. [Задебелен материјал за гуми] : Електричната гума гума на скутер усвојува задебелена материјал за гуми, нашите гуми нема да бидат прободени, дури и на груби патишта може да бидат непречено. [Премиум гумен материјал] : Оваа 100% сосема нова цврста гума на скутер е изработена од висок квалитетен гумен материјал, кој е издржлив и носи, има подобра спроводливост на вода и отпорност на лизгање. [Цврсти гуми] : На цврстите гуми не им е потребна воздушна комора, нема инфлација, без поправка, без страв од пункција, без одржување. [Со шема на шара] : Скутер цврста гумена гума со шема на шара, може да се користи на многу нерамни патишта и може да се користи во снежни и дождливи денови за да ви обезбеди максимална безбедност. [Висок безбедносен фактор] : Електрична гума за скутер со строга контрола на квалитетот и обезбедување на квалитет, има висок безбедносен фактор, кој може да се користи со мир на умот.

Item Type:
6X2 Solid Tires
Material:
Rubber
Weight:
Approx.543g/19.2oz 
Package List:
1 x 6X2 Solid Tires:

Поврзани производи..