• Свеж
Bon-Clá четка за сенка за очи сет 5 компјутери, за четка за блендинг, четка за измама, четка за сенка на очите, четка за бразда, аголна лагер и лажица, четка за професиона?
zoom_in

Bon-Clá четка за сенка за очи сет 5 компјутери, за четка за блендинг, четка за измама, четка за сенка на очите, четка за бразда, аголна

DEN 203.52

Стока
check Во продавницата

Поставување на око- тоа е четки за шминка за очи со различни функции Различни четки за очи ќе ви дадат радост да ја направите шминката за очи. Сеопфатни алатки за шминка за очи - сетот од 5 парчиња вклучува четка за мешање, четка за бразда и четка за сенка за очи, четка за размачкана четка и четка за четка и четка за ајлани. Добар квалитет - Четката има висококвалитетна рачка од дрво што е лесна за одржување. Главата на четката е изработена од висококвалитетни влакна што се чувствуваат меки против вашата кожа. Постои торбичка Ева, така што ти е удобно носи. Навистина е погодно кога излегувате или патувате. Изберете Bon-Clá за вас. Тоа е најдобриот избор! Поставување на око- тоа е четки за шминка за очи со различни функции. Различни четки за очи ќе ви дадат радост да ја направите шминката за очи. Сеопфатни алатки за шминка за очи - сетот од 5 парчиња вклучува четка за мешање, четка за бразда и четка за сенка за очи, четка за размачкана четка и четка за четка и четка за ајлани. Добар квалитет - Четката има висококвалитетна рачка од дрво што е лесна за одржување. Главата на четката е изработена од висококвалитетни влакна што се чувствуваат меки против вашата кожа. Постои торбичка Ева, така што ти е удобно носи. Навистина е погодно кога излегувате или патувате. Изберете Bon-Clá за вас.

Поврзани производи..