• Свеж
Вбест лајф Надуена Перница За Нишање Мека Јога Стабилност Рамнотежа Диск За Вежбање Јога Физикална Терапија Сензорна Обука
zoom_in

Вбест лајф Надуена Перница За Нишање Мека Јога Стабилност Рамнотежа Диск За Вежбање Јога Физикална Терапија Сензорна Обука

DEN 402.72

Стока
check Во продавницата

ПРЕМИУМ МАТЕРИЈАЛ : Надуената стабилна перница за нишање е изработена од висококвалитетен пвц материјал, цврст, издржлив и долг работен век ПРОМОВИРА СТАБИЛНОСТ на ЈАДРОТО : дискот За Рамнотежа ја промовира стабилноста на јадрото, го зајакнува мускулниот тонус, ја подобрува рамнотежата и држењето на телото. ДВОСТРАН ДИЗАЈН : со иновативниот двостран дизајн, за да ви обезбеди различна сила. ОЛЕСНУВАЊЕ НА БОЛКАТА во ГРБОТ и ВРАТОТ : ergономскиот дизајн на Перничето за Нишање обезбедува ослободување од болки во долниот дел на грбот од долго седење на вашиот канцелариски стол или столче за биро. Ставете ја перницата за нишање помеѓу вас и вашиот канцелариски стол за долниот дел на грбот и лумбалната потпора или седнете на врвот на перницата за стол за подобрување на држењето на телото и флексибилно седење. АНТИ-ЕКСПЛОЗИЈА : оваа мека подлога може да помогне во тренирањето рамнотежа и флексибилност, исто така погодна за обновување на глуждот.Фина дебелина, супер силна беа и анти-експлозија, за да се обезбеди безбедност. ПРЕМИУМ МАТЕРИЈАЛ : Надуената стабилна перница за нишање е изработена од висококвалитетен пвц материјал, цврст, издржлив и долг работен век. ПРОМОВИРА СТАБИЛНОСТ на ЈАДРОТО : дискот За Рамнотежа ја промовира стабилноста на јадрото, го зајакнува мускулниот тонус, ја подобрува рамнотежата и држењето на телото. ДВОСТРАН ДИЗАЈН : со иновативниот двостран дизајн, за да ви обезбеди различна сила. ОЛЕСНУВАЊЕ НА БОЛКАТА во ГРБОТ и ВРАТОТ : ergономскиот дизајн на Перничето за Нишање обезбедува ослободување од болки во долниот дел на грбот од долго седење на вашиот канцелариски стол или столче за биро. Ставете ја перницата за нишање помеѓу вас и вашиот канцелариски стол за долниот дел на грбот и лумбалната потпора или седнете на врвот на перницата за стол за подобрување на држењето на телото и флексибилно седење.

Item Type:
Yoga Balance Cushion
Material:
PVC
Color:
Purple
Thickness:
Approx. 2.6mm/0.10inch
Size:
Approx. 34x3cm/13.39x1.18inch
How to Inflate:
First press the place far away from the inflatable opening, increase the air pressure inside the inflatable opening, the needle is then carefully inserted 3/4 of the length of the needle, rotation and inflate it:
Package List:
 
1 x Yoga Balance Cushion:
Note:
After the needle is inserted, it should not be pushed too hard or inserted to the end, easy to puncture the underside, once punctures, it leaks.:

Поврзани производи..