• Свеж
Чисти Облоги За Корпи За Отпадоци Разни Организатори За Закачување Ѕидови Удобна Торба За Складирање Кутија За Екстракција Кујна Висечка Торба Ј Големина Едноста?
zoom_in

Чисти Облоги За Корпи За Отпадоци Разни Организатори За Закачување Ѕидови Удобна Торба За Складирање Кутија За Екстракција Кујна

DEN 2.33

Стока
check Во продавницата

100% Неткаен материјал ИЗДРЖЛИВ МАТЕРИЈАЛ : Изработен од Цврста Полиестерска Мрежа. Тој е Многу Отпорен на Абење и Издржлив. Без Дизајн На Отпечаток : Торба За Складирање Намирници Со Висечки Дизајн, Пластичната Кеса Се Извлекува Од Дното. Искористете Го Максимумот Од Вертикалниот Простор. Совршен За Домови, Кујни, Гаражи И Области За Нега На Миленичиња. Разноврсна : Користете За Чување Пластични Кеси За Рециклирање, Па Дури И Држете Зеленчук Како Домати Или Компири За Купување И Други Намени. Совршен За Домови, Кујни, Гаражи И Области За Нега На Миленичиња. Повеќенаменски : Одлично За Рециклирање И Сортирање. Држи Пластични Кеси, Вреќи За Пазарење, Тоалет/кујнски Ролна, Па Дури И Зеленчук Како Домати Или Компири Едноставно Направени Кеси За Отпадоци Најголеми Кеси За Отпадоци Мали Облоги За Корпи За Отпадоци Кеси За Отпадоци Ј Вреќи За Рециклирање Со Рачки Кеси За Отпадоци Високи Кеси За Ѓубре Во Кујната Наполнете Ја Вашата Вреќа Едноставни Човечки Вреќи За Ѓубре Со Ѓубре Висока Кеса за Отпадоци. Чисти Облоги За Корпи За Отпадоци Разно Организатор За Закачување Ѕидови Удобна Торба За Складирање Кутија За Екстракција Кујна Висечка Торба Ј Големина Едноставни Човечки Кеси За Ѓубре Карактеристика : Без Дизајн На Стапало : торба За складирање Намирници со висечки дизајн, пластичната кеса се извлекува од дното. Искористете го максимумот од вертикалниот простор. Совршен за домови, кујни, гаражи и области за нега на миленичиња. Повеќенаменски : Одлично За рециклирање и сортирање. Држи пластични кеси, вреќи за пазарење, ролна за тоалет/кујна, па дури и зеленчук КАКО домати ИЛИ компири ИЗДРЖЛИВ МАТЕРИЈАЛ : Изработен од цврста полиестерска мрежа.

Поврзани производи..