• Свеж
HJMCBZ далеку инфрацрвена подлога за греење Природна жад и турмалински камења за греење на душеци Пулсирани био магнетно олеснување на мускулите на мускулите за артр
zoom_in

HJMCBZ далеку инфрацрвена подлога за греење Природна жад и турмалински камења за греење на душеци Пулсирани био магнетно олеснување

DEN 1.00

Стока
check Во продавницата

Повеќе професионална инфрацрвена подлога за греење : Ние користиме природен жад како материјал Во споредба со традиционалната рампа за електрично греење, таа е поефикасна, продира подлабоко и може да достигне повисока температура и подолго времетраење на инфрацрвено загревање. Инфрацрвените влошки за греење можат да ја подобрат циркулацијата на крвта, да ги релаксираат мускулите, да ја намалат напнатоста и притисокот и да помогнат во расчистување на токсините и имунолошкиот систем. Интелигентен контролер : Интелигентниот контролер има мемориска функција, која може да ја сними температурата и времето на последната употреба, а исто така автоматски ќе се исклучи по 4 часа работа. Подлогата за греење обезбедува терапија за релаксација на мускулите со пренесување на топлина. Забележете дека подлогата е изработена од жад. Не е толку меко како памучна подлога. Може да ставите подлога за лесна крпа според личните потреби. Поголема област за греење : Во споредба со малите влошки за греење, ова може да добие поголема површина за греење, што е многу погодно за ублажување на болката во задниот дел, рамената, стомакот и другите делови. Повеќе професионална инфрацрвена подлога за греење : Ние користиме природен жад како материјал. Во споредба со традиционалната рампа за електрично греење, таа е поефикасна, продира подлабоко и може да достигне повисока температура и подолго времетраење на инфрацрвено загревање. Инфрацрвените влошки за греење можат да ја подобрат циркулацијата на крвта, да ги релаксираат мускулите, да ја намалат напнатоста и притисокот и да помогнат во расчистување на токсините и имунолошкиот систем. Интелигентен контролер : Интелигентниот контролер има мемориска функција, која може да ја сними температурата и времето на последната употреба, а исто така автоматски ќе се исклучи по 4 часа работа. Подлогата за греење обезбедува терапија за релаксација на мускулите со пренесување на топлина.

Name:
Jade heating cushion
Temperature range:
10-70 degrees can be adjusted
Product size:
50cm*150cm
Material:
natural jade
Massage area:
whole body
Precautions for use:
Hold the handle of the plug when plugging or unplugging, and do not operate with wet hands.:
Do not place sharp or heavy objects such as needles and nails on the heating element to avoid damage to the heating element. Once the heating element is damaged, accidents such as electric shock may occur.:
Do not put the thermostat on the heating element during use, so as to avoid malfunction of the thermostat due to heating. :

Поврзани производи..