• Свеж
Комплет ЗА БАГАЖ И Ранец УНИКЕР, Торба За Тркалање Лаптоп за Лаптоп од 14 Инчи, Моден Комплет За Багаж Со Меки Страни Со Преграда За Лаптоп За Работа Во Училиште за Па?
zoom_in

Комплет ЗА БАГАЖ И Ранец УНИКЕР, Торба За Тркалање Лаптоп за Лаптоп од 14 Инчи, Моден Комплет За Багаж Со Меки Страни Со Преграда

DEN 798.40

Стока
check Во продавницата

€_ТРКАЛАЧКА ТОРБА ЗА ЛАПТОП ЗА 14 ИНЧЕН лаптоп q-тркалачка училишна торба со големи тркала со дијаметар од 18 см,носејќи ги вашите работи easilyIt вклучува независен лаптоп меѓуслој со дебела поместена.Ракавот обложен со лаптоп може да собере лаптоп од 13 инчи,14 инчи.Големиот главен оддел може да ги собере вашите книги, облека и други работи.8 инчи, тежина 2,4 кг.На двете страни има скриени мрежести џебови, овде можете да чувате чадор и шише со вода. €●ПРИЛАГОДЛИВА РАЧКА и БЕЗ РЕМЕНИ q-алуминиумската рачка со Една цевка има две брзини и може да се протега на 30 или 40 инчи за лесно маневрирање од деца и возрасни високи до 6 метри.Тркала Патување Торба има максимум 1 метар цевка по stretching.No дизајнот на ремени ќе ги ослободи рамената. €é LAPTOP РАНЕЦ со ГОЛЕМ КАПАЦИТЕТ z-Ранецот има три прегради со патент,лесен за сортирање и складирање на нашите секојдневни работи како книги и лаптоп.Независниот меѓуслој на лаптопот е во главниот оддел. Одобрен БАГАЖ за НОСЕЊЕ ПОД СЕДИШТЕ за АВИОНИ-Совршена големина на торби за носење за авиони одобрени, можете да го однесете директно во авионот. €®Комплет За Багаж и Ранец q-2 ПАРЧИЊА Комплет Пакет Со различни дизајнирани и фантастични модели за момче и girl.It земете и како училишна чанта за наставници или како деловна торба за работа.Одличен избор како багаж за патување, ролери за тинејџери.Уникер е совршен подарок за враќање на училиште, роденден или Божиќ и др. €_ТРКАЛАЧКА ТОРБА ЗА ЛАПТОП ЗА 14 ИНЧЕН лаптоп q-тркалачка училишна торба со големи тркала со дијаметар од 18 см,носејќи ги вашите работи easily.It вклучува независен лаптоп меѓуслој со дебела поместена.Ракавот обложен со лаптоп може да собере лаптоп од 13 инчи,14 инчи.Големиот главен оддел може да ги собере вашите книги, облека и други работи.8 инчи, тежина 2,4 кг.На двете страни има скриени мрежести џебови, овде можете да чувате чадор и шише со вода. €_ТРКАЛАЧКА ТОРБА ЗА ЛАПТОП ЗА 14 ИНЧЕН лаптоп q-тркалачка училишна торба со големи тркала со дијаметар од 18 см,носејќи ги вашите работи easily.

Поврзани производи..