• Свеж
Вемун 2 Парчиња Јаглен Филтер За Воздух С&засилувач;Б Филтер За Воздух Филтер За Воздух Филтер За Фрижидер Филтри За Фрижидер Филтер За Активен Јаглен Додатоци За Ф?
zoom_in

Вемун 2 Парчиња Јаглен Филтер За Воздух С&засилувач;Б Филтер За Воздух Филтер За Воздух Филтер За Фрижидер Филтри За Фрижидер

DEN 159.84

Стока
check Во продавницата

ND ФИЛТЕР свежиот филтер за воздух во фрижидерот за замена ќе работи веднаш за да ги оддели вкусот и мирисот на храната Филтри за фрижидер филтрите за воздух во фрижидерот го намалуваат мирисот во фрижидерот и помагаат да се осигура дека храната го одржува својот вкус и мирис. ФИЛТРИ ЗА ВОЗДУХ Изработени од материјал, и супер филтрација, многу практични. ФИЛТРИ СО АКТИВЕН ЈАГЛЕН Изработени од материјал, цврста, издржлива и супер филтрација, многу практични. ФИЛТРИ ЗА ВОЗДУХ во ФРИЖИДЕР Лесен за употреба, инсталирајте за неколку минути без никакви алатки. Пакет Листа 2 х Филтер Карактеристики-Боја : Сиви филтри. - Материјал : цедилки Со Активен јаглен. - Големина : 7,7 х 4,5 х 1,3 см/3,03 х 1,77 х 0,51 инчен Фрижидер Додатоци. Филтри со активен Јаглен-Изработени од материјал, цврста, издржлива и супер филтрација, многу практичен филтер за фрижидер. - Со овој филтер за воздух во фрижидер со активен јаглен, нема Повеќе Прочистувач на Мирис на Мирис. - Филтрите за воздух во фрижидерот го намалуваат мирисот во фрижидерот и помагаат да се осигура дека храната го одржува својот вкус и Мирис Филтри за Воздух во Фрижидерот. - Лесен за употреба, инсталирајте за неколку минути без никакви алатки Филтри За Воздух. - Филтерот за воздух во фрижидерот за свежа замена ќе работи веднаш за да ги оддели вкусот и мирисот на храната.

Поврзани производи..