• Свеж
ЦДЈУФ 32 Клипови Преклопување Облека Закачалка Фен Ветроупорни Чорапи Долна Облека Решетка За Сушење Деца
zoom_in

ЦДЈУФ 32 Клипови Преклопување Облека Закачалка Фен Ветроупорни Чорапи Долна Облека Решетка За Сушење Деца

DEN 3007.68

Стока
check Во продавницата

Материјал : Пластика Боја : Зелена, сина, розова. Големина : 32*32*32см. Оваа решетка за сушење пластика за облека е дизајнирана со 32 клипови,главно изработени од издржлива пластика,таа е долготрајна и не е лесно да се оштети. Отворот на клипот е дизајниран против лизгање на забот, така што облеката што ја исече нема лесно да падне. Спецификација : Материјал : Пластика.Боја : Зелена, сина, розова.Големина : 32*32*32см.Оваа решетка за сушење пластика за облека е дизајнирана со 32 клипови,главно изработени од издржлива пластика,таа е долготрајна и не е лесно да се оштети.Отворот на клипот е дизајниран против лизгање на забот, така што облеката што ја исече нема лесно да падне.Можете да го користите за клипирање чорапи,долна облека,марамче,шал и многу повеќе, закачувањето на облеката во воздух може да помогне да се исуши faster.It е дизајниран со голема кука на врвот, што е погодно за вас да ја закачите на rod.It е мал и лесен,удобен е за носење и лесен за складирање,површината е мазна,удобна за употреба.Забелешка : може да има малку нарушувања на бојата поради различните резолуции на компјутерот.Може да има мали грешки поради различното мерење на рацете.Вклучен пакет : 1* Закачалка За Облека.

Material:
Plastic.
Color:
Green,blue,pink.
Size:
32*32*32cm.
This clothes plastic drying rack is designed with 32 clips,mainly made of durable plastic,it is long lasting and not easy to be damaged.:
The clip opening is designed anti-slip tooth,so the clothes it clipped won't easily fall off.:
You can use it to clip socks,underwear,handkerchief,scarf and more,hanging the clothes in the air can help it dry faster.:
It is designed with a big hook on the top,which is convenient for you to hang it on the rod.:
It is small and lightweight,is convenient to carry and easy to store,the surface is smooth,comfortable to use.:
Note:
There might be a bit color distortions due to different computer resolutions.:
There might be a slight errors due to different hand measurement.:
Package included:
1* Clother hanger. :

Поврзани производи..