• Свеж
Организатор На Фиоки Бдјџи Делител Комода За Проширување Прилагодлив За Кујна Спална Соба Бања Или Канцелариски Фиоки под Складирање На Монистра, Бела, Една Голем?
zoom_in

Организатор На Фиоки Бдјџи Делител Комода За Проширување Прилагодлив За Кујна Спална Соба Бања Или Канцелариски Фиоки под Складирање На

DEN 351.84

Стока
check Во продавницата

100% СТОМАЧНИ ПРЕМИУМ МАТЕРИЈАЛ : Краевите На Овие Организатори На Фиоки За Прибор За Јадење се Покриени со Премиум ПЕНА ЕВА, Така што Нема да Ги Изгребат Или Оштетат Внатрешните Ѕидови на Фиоката, Не Оставајќи Траги или Гребнатини. Робустен Пружински Механизам кој нема Да Ослабне со Текот на Времето И Безбедно Се Држи Дури И во Фиоки со Тешки Контејнери. Добро Дизајниран : Секој 4" (~10см) Висок И 11 " (~28,3 - 44см) Долг. Дизајнот Што Може Да Се Прошири Одговара На Повеќето Фиоки И Ормари Од Напред Кон Назад Или Од Двете Страни, Така Што Ќе Можете Да Го Продолжите Организаторот На Фиоката И Да Се Прилагодите На Големината На Која Било Фиока Во Вашиот Дом Или Канцеларија. Чувајте Ги Фиоките Уредни : Дали Ви Е Тешко Да Ги Најдете Чорапите И Долната Облека Во Овие Преполни Фиоки За Комоди? Овие Разделувачи На Фиоки За Комоди Ќе Ви Помогнат Да Ја Организирате Облеката И Да Ги Одржувате Фиоките Секогаш Организирани! Ако Имате Незадоволство Од Купувањето, Ве Молиме Контактирајте Не; Ние Ќе Го Решиме Проблемот За Вас. ПРОШИРУВАЊЕ и ПРИЛАГОДУВАЊЕ : Слајд За Едноставна Инсталација со еден клик, Не Се Потребни Алатки или Лепак. Само Подигнете Ја Рачката, Ставете Ја Во Фиоката, Прилагодете Ја За Да Се Вклопи И Заклучете Ја На Своето Место. Силната Пролетна Напнатост Го Заклучува Секој Делител На Место И Го Држи На Место. Лесно Прилагодете Го Просторот На Одделот Со Овие Разделувачи Што Може Да Се Прошират За Да Создадете Решение За Складирање Врз Основа На Вашите Потреби.

Поврзани производи..