• Свеж
З&засилувач; Х Средновековни Машки Арматури Оклоп За Раце - Ретро Занитвам Рачен Чувар - Ракавици За Чувари На Раката За Реквизити За Изведба На Сцената
zoom_in

З&засилувач; Х Средновековни Машки Арматури Оклоп За Раце - Ретро Занитвам Рачен Чувар - Ракавици За Чувари На Раката За Реквизити

DEN 831.84

Стока
check Во продавницата

Висококвалитетен Материјал - оваа нараквица за ракавици е изработена од кожа која е прилично издржлива со фина текстура, дише и удобна, не е лесно да се скрши, не избледува и безбедна, може да ви служи подолго време Може ефикасно да се користи за филмски и телевизиски реквизити, играње улоги, историска реприза итн. # Прилагодлив појас-прилагодлив појас, што е погодно за да ја прилагодите големината додека не ви одговара добро на рацете. Големината може да се прилагоди за да одговара на повеќето раце . Ефикасно избегнувајте ја вашата вознемиреност поради тоа што не можете да ја користите големината. Широк спектар на апликации-Совршен За забавни тематски забави, Средновековни Колекционери и Историски Ентузијасти. Погоден за различни прилики, вклучувајќи косплеј, играње улоги, забава со костими, сценско шоу и така натаму, исто така може да одговара на различни стилови на облека, вклучувајќи фенси фустан, средновековна носија или како театарски реквизити. Косплеј Реквизити - чист кожен материјал додадете силно и херојско чувство, прави да изгледате како гладијатор, војник или воин, исто така, додава мистериозен темперамент за вас. Може да го обезбеди токму она што ви треба за да го завршите тој совршен средновековен изглед. Е вашиот најдобар избор за средновековна глума. Функција-нараквицата може да го заштити зглобот, а уникатниот стил може да игра и декоративна улога. Ретро нараквиците ќе го зголемат вашиот машки шарм ако сте љубител на боречки вештини или велосипедист. Спецификација : Тип На Ставка : Бракерматеријал : Кожа Применливи Сценарија : Погодни За мотоциклисти, ловци, борци, вежби за боречки вештини, јавачи на коњи, па дури и филмски актери.

Item Type:
Bracer
Material:
Leather
Applicable Scenarios:
Suitable for motorcyclists, hunters, fighters, martial arts exercisers, horse riders and even movie actors.
Note:
The pictures are only for reference, please make the object as the standard. thank you for your understanding:
Features:
High quality material - It's made of high quality PU leather, durable, soft and comfortable, not easy to broken and no fading, lightweight, which has a good protective effect, making the sword bag not easy to damage:
Wide Application - Our warrior costume protective Case is very suitable for role playing, Halloween, fancy dress, drama props and historical reenactment. And also suitable for children role playing, Halloween, disguise, stage performance props.:
Service - If you encounter any questions during the use and purchase process, please feel free to send an email to contact us, I will reply within 24 hours! :

Поврзани производи..