• Свеж
Cujux 8 компјутери мини патувања преносни меки четки за шминка Поставете ја сенката на очите Фондација во прав на трепките за усните за руменило за руменило за румени?
zoom_in

Cujux 8 компјутери мини патувања преносни меки четки за шминка Поставете ја сенката на очите Фондација во прав на трепките за усните за руменило

DEN 2403.84

Стока
check Во продавницата

Исполнете ги сите дневни основни барања за шминка Се користи за шминка на веѓи, трепки, очи и образи. Не е лесно да се гребе кожата, лесен за лепење во прав. Нежно, пријателски за кожата, не иритирачки. Погоден за продавница за дома или козметика. Исполнете ги сите дневни основни барања за шминка. Се користи за шминка на веѓи, трепки, очи и образи. Не е лесно да се гребе кожата, лесен за лепење во прав. Нежно, пријателски за кожата, не иритирачки. Погоден за продавница за дома или козметика. Спецификација : Име на производот : Материјал за четка за шминка : Nylonquantity : 8 компјутери/материјал за сетандл : Пластика на прецификација : исполнете ги сите дневни основни барања за шминка. Користена за шминка на веѓите, трепките, очите и образите. Не е лесно да се гребе кожата, лесен за лепење во прав. Нежен, пријателски за кожата, не-иритирачки.почит за продавница за домови или козметика. Пакуван вклучен : 8*четки за шминка : Поради разликите помеѓу различните монитори, сликата може да не ја одразува вистинската боја на предметот. Ваш, ве молиме, оставете грешка од 1-3 см поради рачното мерење. Ако има проблем со производот, оставете порака пред да дадете лош преглед.

Product name:
makeup brush
Brush material:
nylon
Quantity:
8 pcs/set
Handle material:
plastic
Specification:
Meet all daily basic makeup requirements.:
Used for makeup on eyebrows, eyelashes, eyes and cheeks.:
Not easy to scratch the skin, easy to stick powder.:
Gentle, skin-friendly, non-irritating.:
Suitable for home or cosmetics shop.:
Package Included:
8*makeup brushes:
notes:
Due to the differences between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item.:
Compare the detailed size with yours, please allow an error of 1-3 cm due to manual measurement.:
If there is a problem with the product, please leave a message before giving a bad review.:
Brush Holder :

Поврзани производи..