• Свеж
ХЕЈКО 360° Ротирачки Диспензер За Ориз, 5 Мрежи Диспензер За Житни Култури Складирање Сува Храна Херметички Грав Од Ориз Контејнер Дозер За Храна Кофа Со Ориз Конзер?
zoom_in

ХЕЈКО 360° Ротирачки Диспензер За Ориз, 5 Мрежи Диспензер За Житни Култури Складирање Сува Храна Херметички Грав Од Ориз Контејнер Дозер За Храна

DEN 1767.20

Стока
check Во продавницата

①Материјал и Функции На Диспензерот За ориз Овој диспензер за житни култури е изработен од ПП, цврст и издржлив за да може да се користи долго време Може да се користи за чување на ориз, мал грав и житарки. ● 360° Ротирачки●овој диспензер за ориз може да се ротира 360°, само треба да ја ротирате преградата со житото што го сакате до излезот, притиснете го копчето за да го добиете житото. ●Голем Капацитет ● Овој диспензер за ориз има голем капацитет. Може да собере 22 килограми ориз. Така, може да ги задоволи потребите за складирање ориз на повеќето семејства. ●5 Решетки Поделен Дизајн●овој диспензер за ориз е поделен на 5 решетки, може да сортира и складира различни зрна и грав, може да складира повеќето неуредни зрна во кујната, правејќи ја кујната поуредна. ●Способност за запечатување И Визуелен Дизајн●капакот спречува влез на воздух и водена пареа и го запечатува дециметарот. Визуелниот дизајн ја прави внатрешноста јасна на прв поглед, и можете директно да го видите видот и преостанатата количина жито во кантата без да го отворите капакот. Карактеристика : Притиснете Дизајн Притиснете го средното копче на предниот дел на дециметарот, оризот автоматски ќе се испушти од долниот штекер, нема потреба да го отворате капакот практичен Лидпрактично откако ќе го извадите капакот на диспензерот за ориз, ќе ви биде многу погодно да додадете зрна невидлива Чаша Ориз дното на диспензерот за ориз има невидлива чаша ориз скриена во стомакот на пингвинот апликации погодни за многумина видови Кујни Во Домови, ресторани и продавници за ориз за чување житарки, грав, зрна кафе итн.

Material:
PP
Color:
Green
Special Feature:
Airtight
Number of Grids:
5
Product Size:
26*34cm/10.24*13.38inch
Package Size:
29*29*29cm/11.4*11.4*11.4inch
Gross Weight:
2.6kg/5.7lbs
Net Weight:
2.25kg/5lbs
Rice Capacity:
10kg/22lbs
Package Included:
1* Rice Dispenser:
Notes:
1.We recommend that you place the rice dispenser in a cool and dry place.:
2.Please allow the slight color difference caused by the shooting light and 1-3 cm error due to manual measurement, and make sure you do not mind before ordering. :

Поврзани производи..